Libnet.ro
UNICEF

01:05

Zece masini au fost implicate intr-un accident rutier pe Autostrada Bucuresti Pitesti

B1 B1,
Zece masini au fost implicate intr-un accident rutier pe Autostrada Bucuresti Pitesti

In cursul diminetii de luni, pe Autostrada Bucuresti Pitesti a avut loc un accident rutier, cu 10 masini implicate, in conditiile unui carosabil alunecos, scrie Digi24. Accidentul a avut loc la kilometrul. continuă pe B1

Accident cu zece masini, luni dimineata, pe Autostrada Bucuresti-Pitesti. Trafic ingreunat

10 masini au fost implicate intr. un accident, luni dimineata, pe Autostrada Bucuresti-Pitesti, in conditiile unui carosabil alunecos.

Ultima ora. Accident in lant pe autostrada A1 Bucuresti-Pitesti. Zece masini implicate si mai multe victime. Video

Vesti triste la inceput de saptamana. Un grav accident de circulatie s-a produs in aceasta dimineata pe autostrada A1 Bucuresti-Pitesti, la kilometrul 110, la intrare in Pitesti, judetul Arges. Potrivit primelor informatii, coliziunea intre cele zece autoturisme implicate a avut loc pe baza unui carosabil alunecos. in ce stare se afla victimele Potrivit ISU Arges, .

Accident rutier pe autostrada A1, in judetul Alba. Un microbuz plin cu pasageri s-a rasturnat. O persoana si-a pierdut viata, iar o alta este in stare grava

Accindet rutier cumplit duminica dimineata, pe A1, in judetul Alba. Un microbuz plin cu sapte persoane s-a rasturnat, rezultand doua victime. Una dintre ele a decedat in cele din urma, in ciuda.

Accident rutier soldat cu doua victime, in afara localitatii Sahateni

Traficul rutier pe DN1B E577 a fost restrictionat, in afara localitatii Sahateni, din cauza unui accident rutier soldat cu doua victime.

Accident rutier grav in Capitala: O ambulanta si un autoturism s-au ciocnit frontal. Trei pasageri au fost raniti

Accident rutier grav sambata noapte, in Capitala. O ambulanta care transporta un pacinet infectat cu noul coronavirus si care se deplasa regulmanetar cu semnalele acustice si luminoase pornite, a fost lovita i.

O ambulanta care transporta un pacient cu coronavirus, implicata intr-un accident rutier

Un accident a avut loc ieri seara, intr-o intersectie din Capitala. O ambulanta care transporta un pacient infectat cu coronavirus a fost lovita in plin de o alta masina, conform Digi24.

VIDEO Patronul mai multor farmacii din Targu Jiu si-a pierdut viata intr-un accident rutier

Un om de afaceri, care detinea mai multe magazine in Targu Jiu, a murit intr-un accident de circulatie care a avut loc sambata dupa-masa in localitatea Bengesti Ciocadia, pe Drumul National 67.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2019 seconds )