Libnet.ro
UNICEF

18:45

FOTO Accident rutier cu taxiul pe un bulevard: trei barbati au fost raniti

Adevărul Adevărul,
FOTO Accident rutier cu taxiul pe un bulevard: trei barbati au fost raniti

Trei barbati au fost raniti intr-un accident rutier petrecut pe un bulevard din municipiul Hunedoara, in urma coliziunii dintre doua autoturisme. continuă pe Adevărul

FOTO Accident grav pe DN60: Trei barbati au murit, unul este in stare grava

Trei barbati si-au pierdut viata, iar altul este in stare grava, dupa ce, sambata dimineata, soferul unui autoturism a pierdut controlul volanului, a patruns pe contrasens si s-a izbit de un TIR, pe Drumul European 60, intre localitatile Vanatori si Mureni, informeaza Agerpres.

Accident grav pe DN60: Trei barbati au murit, unul este in stare grava

Trei barbati si-au pierdut viata, iar altul este in stare grava, dupa ce, sambata dimineata, soferul unui autoturism a pierdut controlul volanului, a patruns pe contrasens si s-a izbit de un TIR, pe Drumul European 60, intre localitatile Vanatori si Mureni, informeaza Agerpres.

Ambulanta aflata in misiune, implicata intr-un accident rutier in judetul Mehedinti. Doi copii transportati la spital

O masina si o ambulanta care transporta un pacient au fost implicate intr-un accident rutier, in zona localitatii Simian din judetul Mehedinti. In urma accidentului, doua femei si doi copii au fost transportati la spital, relateaza News. ro.

O ambulanta, implicata intr-un accident rutier in Mehedinti in timp ce transporta un pacient la spital

O ambulanta, care transporta un pacient, a fost implicata duminica seara intr-un accident rutier pe DN 56 A, pe raza judetului Mehedinti.

Un roman a murit in Italia, in urma unui accident rutier

Un tanar de 30 de ani din Tulcea a murit in urma unui accident rutier produs in Napoli, Italia. Accidentul a avut loc in data de 27 ianuarie. Liviu conducea un scuter cand, la un moment dat, a fost lovit de un.

Accident rutier grav produs de un tanar care a lovit cu masina o ambulanta

O ambulanta a fost implicata intr-un accident rutier pe DN 66. Un sofer in varsta de 25 de ani a pierdut controlul volanului si a tamponat-o. Masina a lovit apoi un pieton.

Accident grav in Mures: Trei morti si un ranit grav dupa impactul dintre o masina si un TIR

Trei barbati au murit sambata dimineata, iar altul este grav ranit, fiind dus la spital, dupa ce sof.

Accident cumplit in Mures: Trei morti si un ranit grav, dupa ce un autoturism s-a izbit de un TIR

Trei barbati si-au pierdut viata, iar altul este in stare grava, dupa ce, sambata dimineata, soferul unui autoturism a pierdut controlul volanului, a patruns pe contrasens si s-a izbit de un TIR, pe Drumul.

Accident rutier la Falesti. Patru persoane, transportate la spital

In dimineata zilei de vineri, 9 februarie, pe traseul R16 Balti-Falesti-Sculeni, intre satul Frumusica si satul Calugar, raionul Falesti, un automobil de tip Volkswagen T4 a derapat de pe traseu si a fost proiectat intr-un arbore.

Subiectele zilei:Romanii si viitorul Comisiei Europene; Politia britanica a arestat trei barbati care tineau in sclavie romani, bulgari si polonezi; Fenomenul industriei IT: un succes prea mare pentru o tara atat de nepregatita

Fact-checking: Alianta PSD-ALDE a exportat propaganda si minciuna in Europa. Vera Jourova, comisarul care a reprezentat Comisia Europeana la dezbateri, a fost nevoita sa suporte atacurile lipsite de diplomatie lansate la. Varful nepasarii. Un tanar imobilizat e obligat sa invete acasa dupa ce scoala pe care a urmat-o nu a reusit sa-i puna la dispozitie o rampa de acces standaridazata. Un adolescent cu o afectiune severa se lupta sa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )