Libnet.ro
UNICEF

00:07

FOTO Accident spectaculos, la ora de varf, in una dintre cele mai circulate intersectii din Focsani

Adevărul Adevărul,
FOTO Accident spectaculos, la ora de varf, in una dintre cele mai circulate intersectii din Focsani

Evenmentul rutier a avut loc in jurul orei 16. 30, in intersectia cunoscuta sub numele de Big. Ambele autoturisme au suferit avarii serioase. continuă pe Adevărul

VIDEO Una dintre faimoasele statui de pe Insula Pastelui, distrusa intr-un accident de camioneta

Una dintre faimoasele statui Moai de pe Rapa Nui Insula Pastelui), insula polineziana din sud-estul Oceanului Pacific si teritoriu special al Republicii Chile, a fost distrusa intr-un accident de camioneta, relateaza CNN, preluata de Agerpres.

Una dintre faimoasele statui de pe Insula Pastelui, distrusa de catre o camioneta

Una dintre faimoasele statui Moai de pe Rapa Nui Insula Pastelui), insula polineziana din sud-estul Oceanului Pacific si teritoriu special al Republicii Chile, a fost distrusa intr-un accident de camioneta, a relatat vineri CNN.

FOTO Test Drive Dacia Sandero Stepway TCe 100 GPL - Ingrediente pentru succes

Au trecut ceva ani de la primul contact cu noua generatie Dacia Sandero Stepway. si inca o consider una dintre cele mai reusite modele de pe piata. Iar acum primeste un upgrade important un nou propulsor - TCe 100 GPL.

Cum a devalizat milionarul Catalin Chelu una dintre cele mai mari fabrici de mobila din Romania. Schema prin care a sifonat 2,5 milioane de euro

De patru luni, pe rolul Tribunalului Arges se afla un dosar in care patru persoane, inclusiv doi dintre oamenii de incredere ai milionarului Catalin Chelu, decedat in 2014, sunt judecati pentru ca au delapidat Alprom Pitesti, una dintre cele mai mari fabrici de mobila din Romania, in perioada 2006-2010.

Justin Biber, una dintre celebritatile afectate de coronavirus. Artistul este nevoit sa schimbe programul concertelor din urmatoarea perioada

Epidemia de coronavirus afecteaza si vedetele de la Hollywood. Justin Biber este unul dintre artistii care are de suferit din pricina raspandirii virusului COVID-19, relateaza TMZ. Biber urma sa inceapa un.

GCS: S-au vindecat 5 dintre cele 14 persoane diagnosticate cu coronavirus pe teritoriul Romaniei

Pe teritoriul Romaniei au fost inregistrate, pana duminica, 14 persoane diagnosticate cu infectie cu COVID-19 coronavirus), dintre aceste cinci au fost declarate vindecate si externate, informeaza Grupul de Comunicare Strategica.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2834 seconds )