Libnet.ro
UNICEF

01:05

GCS: S-au vindecat 5 dintre cele 14 persoane diagnosticate cu coronavirus pe teritoriul Romaniei

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
GCS: S-au vindecat 5 dintre cele 14 persoane diagnosticate cu coronavirus pe teritoriul Romaniei

Pe teritoriul Romaniei au fost inregistrate, pana duminica, 14 persoane diagnosticate cu infectie cu COVID-19 coronavirus), dintre aceste cinci au fost declarate vindecate si externate, informeaza Grupul de Comunicare Strategica. continuă pe Wall-Street Ro

Gabriela Firea: Cele sase persoane venite de pe vazul de croaziera din Japonia, care au stat in carantina, au plecat acasa

Gabriela Firea a spus vineri seara ca cele sase persoane venite de pe vasul de croaziera din Japonia, care au fost nevoite sa stea in carantina din cauza coronavirusului in locatia stabilita de Primaria Capitalei, au plecat acasa.

Surpare pe o portiune de 6 metri pe DN7 de pe Valea Oltului! Circulatia a fost restrictionata pe unul dintre cele mai circulate drumuri din Romania!(FOTOVIDEO)

Surpare pe unul dintre cele mai circulate drumuri nationale din Romania care face legatura dintre sudul si estul tarii. Reprezentantii Companiei Nationale de Administrare a Drumurilor anunta ca circulatia a.

Coronavirus in Romania. inca un pacient a fost declarat vindecat. Este vorba de o tanara care va fi externata in aceasta seara

Pe teritoriul Romaniei au fost inregistrate 14 persoane diagnosticate cu infectie cu COVID-19 coronavirus), pana duminica seara. Dintre aceste cazuri, 5 persoane au fost declarate vindecate si externate.

Coronavirus in Romania: Trei din cele sase persoane diagnosticate au fost declarate vindecate Si cei doi romani infectati pe nava de croaziera Diamond Princess s-au vindecat si se vor intoarce in tara

Trei din cei 6 pacienti din Romania diagnosticati cu coronavirus au fost declarate vindecate, au anuntat autoritatile joi dupa-amiaza. Potrivit acestora, La nivel national sunt in carantina la acest moment 35 de persoane care au fost testate pentru coronavirus, iar alte peste 11. 700 de persoane sunt in izolare acasa. Rafila: Nu exista o certitudine ca sunt doua tipuri de coronavirus A existat o gazda intermediara, dar nu a fost stabilita incaNelu Tataru despre posibilitatea unei epidemii de coronavirus in Romania: Avem 2. 500 de paturi in spitalele de boli infectioase22. 21 Conform informatiilor comunicate de catre autoritatile italiene, un cetatean roman, rezident in Lombardia, a fost depistat cu infectie cu COVID-1914. 25: O persoana din Braila a fost amendata cu 10. 000 de lei pentru ca nu a respectat masurile privind coronavirusul14. 20: Alerta la Tribunalul Bucuresti, dupa ce in sala de judecata a fost adus un inculpat care ar fi suspect de coronavirus.

VIDEO Unul dintre cele mai tranzitate drumuri din Romania, in pericol. Cum s-a surpat DN 7 pe Valea Oltului

Unul dintre cele mai tranzitate drumuri din Romania este in mare pericol. O portiune de sosea de pe Valea Oltului s-a surpat joi dupa-amiaza, 5 martie.

Una dintre cele mai vechi fabrici de confectii din Romania se inchide. Zeci de angajati urmeaza sa isi piarda joburile

Una din cele mai vechi fabrici de confectii din municipiul Sibiu, Sib Dress SA, se va inchide din 13 martie. Compania care facea haine pentru magazinele Steilmann, avea 138 de angajati, dintre care o parte.

a142;nca un faliment: una dintre cele mai vechi fabrici de confece155;ii din Sibiu

Una din cele mai vechi fabrici de confecapoundii din municipiul Sibiu, Sib Dress SA, care facea haine pentru magazinele Steilmann, se va anchide din 13 martie, aici fiind angajaapoundi 138 de oameni, dintre care o parte deja a159;i-au gasit alte locuri de munca, a.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2307 seconds )