Libnet.ro
UNICEF

16:45

FOTO O actrita se plange ca nu primeste roluri la Hoollywood din cauza ca este prea sexi

Hotnews Hotnews,
 FOTO O actrita se plange ca nu primeste roluri la Hoollywood din cauza ca este prea sexi

Modelul si actrita Emily Ratajakowski, care a devenit cunoscuta dupa ce a aparut in videoclipul provocator al melodiei Blurred Lines a lui Robin Thicke, a declarat intr-un interviu recent ca este de multe ori considerata prea sexi pentru a primi anumite roluri la Hollywood, scrie Agerpres. continuă pe Hotnews

O tanara de 18 ani a murit din cauza ca medicii i-au prescris un tratament gresit (FOTO)

O tanara de 18 ani a murit din cauza ca medicii i-au prescris un tratament gresit. Fata avea tumora pe creier, iar medicii nu i-au facut investigatii, ci i-au dat tratament pentru greturi. La scurt.

Mihaela Mihai, la un pas de a-si pierde viata din cauza incompetentei medicilor (FOTO)

Cantareata Mihaela Mihai se confrunta cu probleme severe de sanatate. Artista are dureri aproape insuportabile la picior si la coloana din cauza unei accidentari pe care a suferit-o recent. Aceasta a.

Marsul anti G20 a fost anulat din cauza violentelor

ACTUALIZARE 12:55 Organizatorii marsului anti-G20 l-au anulat joi seara din cauza violentelor Organizatorii marsului anti-G20 l-au anulat joi seara din cauza violentelor, potrivit politiei, insa mai multi manifestanti au ramas pe strazi, relateaza BBC. Ciocniri au izbucnit intre miile de protestatari si politie, care a decis sa disperseze multimea cu gaze lacromogene si cu tunuri cu apa. Politia a atacat multimea de 12. 000 de persoane pentru a izola sutele de extremisti cu cagule si imbracati in negru. ------ Protestatarii anti-capitalisti au adresat un mesaj dur lui Donald Trump si altor lideri mondiali: Bine ati venit in iad si au promis ca vor perturba summitul liderilor celor mai mari 20 de economii din lume, potrivit News. com. au.

O femeie a facut cancer si a murit din cauza ca si-a imbratisat tatal cand era mica. Cum a fost posibil

Susan Macgregor a facut cancer din cauza ca si-a imbratisat tatal cand era mica. Femeia a murit in 2016, la varsta de 58 de ani, scrie Daily Mail. Ea a fost diagnosticata cu.

Cine sunt pazitorii sigurantei nationale: Patatii strecurati in CSAT , din cauza carora s-a amanat planul de inzestrare a Armatei |ANALIZA ROMANIA LIBERA

Consiliul Suprem de Aparare a Tarii are cativa membri noi, care participa la luarea unor decizii in domeniul securitatii nationale, in ciuda unui trecut controversat. Din cauza lipsei de profesionalism a reprezentantilor PSD, CSAT a amanat planul de inzestrare a Armatei.

Studiu: Pestii masculi devin transgender si incep sa depuna oua din cauza cosmeticelor, contraceptivelor, dar si a altor substante chimice care ajung sa se deverseze in apa

Unul din cinci pesti masculi este acum transgender din cauza substantelor chimice continute de pastilele contraceptive aruncate la toaleta si care se deverseaza in rauri, arata un studiu, potrivitThe Telegraph. Potrivit studiului, masculii au ajuns chiar sa produca oua.

Panica in aer, dupa ce un avion cu 359 de persoane a fost fortat sa aterizeze din cauza unei pasari

O cursa cu destinatia Malaezia, a companiei AirAsia a fost fortata sa aterizeze la scurt timp dupa decolarea din Australia. Cauza a constituit-o coliziunea cu o pasare, a informat marti compania malaeziana,.

FOTO + VIDEO. Violente intr-o inchisoare din Mexic. 28 de detinuti au murit, in urma unei infruntari intre grupari rivale

28 de detinuti au murit, iar alti trei au fost raniti, ca urmare a unei infruntari intre doua grupari rivale, care a avut loc, joi, intr-o inchisoare din Acapulco, informeaza agentia EFE.

Dezastru in Japonia din cauza ploilor torentiale. Doua persoane au decedat si 11 au disparut

Cel putin doua persoane au murit si alte 11 au fost date disparute in urma ploilor torentiale din sudul Japoniei, care au cauzat inundatii si alunecari de teren, au anuntat autoritatile japoneze,.

Ma puteti ierta pentru cele 300 de milioane de Euro pierdute din cauza mea?

Lacrimi de fericire sau deznadejde, controverse, punctul final al unor ani de neuitat din viata oricarui om, inceputul zborului inspre un nou orizont, mult asteptatul, cu anxietate dar si cu speranta, moment al desprinderii de confortul casei parintesti, examen al maturitatii pentru tinerii nostri, bacalureatul s-a transformat de fapt intr-un examen al maturitatii societatii noastre, a adultilor. Cam asta ar fi descrierea romantica a bacalaureatului. Exista insa si o alta descriere, a unei fete cunoscute de putini. Ea suna asa: bani negri, foarte multi bani. Furt si complicitatea elitelor la acest furt. Mediocritate agresiva.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )