Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO O adolescenta din Texas a doborat doua recorduri pentru cele mai lungi picioare din lume

Hotnews Hotnews,
 FOTO O adolescenta din Texas a doborat doua recorduri pentru cele mai lungi picioare din lume

Maci Currin are mai mult de oferit decat picioarele dar acestea reprezinta 60% din inaltimea sa totala, scrie CNN. continuă pe Hotnews

Doua initiative pentru a creste rezistenta financiara a gospodariilor

Exista voci, unele dintre ele venind din partea autoritatilor europene sau nationale, care considera educatia financiara ca parte a domeniului mai larg al protectiei consumatorilor, cu un rol preventiv, iar altele o trateaza separat si complementar acestui domeniu. Originea interesului pentru educatia financiara a consumatorilor se afla in criza economica din 2008, care a evidentiat necesitatea furnizarii publicului larg a unor informatii transparente si accesibile privind produsele si serviciile financiare, a educatiei financiare si existenta instrumentelor adecvate pentru a lua decizii financiare corecte intr-un sistem din ce in ce mai complex.

Alegeri parlamentare 2020. Peste 21.000 de romani din strainatate s-au inscris pentru votul prin corespondenta

Peste 21. 000 de romani s-au inscris, pana luni, ora 16, pentru votul prin corespondenta la alegerile parlamentare din 6 decembrie. Cati romani s-au inscris pentru votul prin corespondeta la alegerile.

AEP: Peste 20.000 de romani din strainatate s-au inscris pentru votul prin corespondenta

Peste 20. 000 de romani din strainatate s-au inscris pana in prezent pentru votul prin corespondenta la alegerile parlamentare din 6 decembrie.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )