Libnet.ro
UNICEF

14:15

FOTO Alba Iulia devine centru regional pentru testare COVID 19. Al doilea aparat a fost pusin functiune la spitalul judetean de urgenta

Adevărul Adevărul,
FOTO Alba Iulia devine centru regional pentru testare COVID 19. Al doilea aparat a fost pusin functiune la spitalul judetean de urgenta

Un nou aparat de testare RT-PCR instalat la Spitalul Judetean de Urgenta din Alba Iulia va creste capacitatea de testare pentru COVID-19 cu aproximativ 400 de teste pe zi. continuă pe Adevărul

Rezultatele testarii cadrelor medicale de la SJU Alba Iulia: negative pentru 176 de angajati, pozitive pentru 4 persoane

Managementul Spitalului Judetean de Urgenta Alba Iulia a continuat procesul de testare a personalului medical care lucreaza in institutie.

Primaria Alba Iulia a cumparat 500 de kituri pentru teste COVID-19 ce vor fi realizate la DSP

Primaria Alba Iulia a inceput achizitionarea de kituri pentru testarea COVID19. La solicitarea DSP Alba a fost achizitionat un prim lot pentru efectuarea de teste.

Mandat european de arestare pe numele unui barbat din Alba Iulia pentru furturi comise in Italia

Un barbat de 43 de ani, din Alba Iulia, cautat de autoritatile din Italia pentru infractiuni contra proprietatii, a fost prins de politistii din Alba. Are mandat european e arestare.

Hot profesionist din Alba Iulia, cu multiple fapte de furt si distrugere, condamnat la inchisoare cu executare

Un hot profesionist din Alba Iulia, cu multiple fapte de furt incepand de la varsta de 12 ani, a ajuns din nou la inchisoare. Robert Alin are acum 22 de ani, iar ultimii 10 si i-a petrecut mai mult dupa gratii, in centre de detentie pentru minori sau in penitenciar.

Investitie de circa 1 milion de euro intr-un supermarket LIDL la Alba Iulia, a treia unitate din oras

Compania care detine brandul LIDL se extinde la Alba Iulia. O a treia investitie intr-un supermarket este aproape de a obtine avizele necesare demararii constructiei.

Centrul de dializa din Alba Iulia unde s-au imbolnavit 10 persoane cu noul coronavirus, amendat cu 30.000 de lei

Centrul de Dializa Alba, unde au fost inregistrate 10 cazuri de imbolnavire cu noul tip de coronavirus a fost amendat de Directia de Sanatate Publica Alba.

O intrebare pusa de un cercetator in domeniul crematiunii: Este sistemul funerar din Romania pregatit pentru criza Covid-19?

Cercetatorul Marius Rotar de la Universitatea 1 Decembrie 1918 Alba Iulia pune, in aceasta perioada, o intrebare care n-a fost deloc pusa in Romania in contextul pandemiei cu noul coronavirus se refera la situatia in care sistemul funerar de la noi este pregatit sau nu sa faca fata acestei situatii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )