Libnet.ro
UNICEF

20:00

Centrul de dializa din Alba Iulia unde s-au imbolnavit 10 persoane cu noul coronavirus, amendat cu 30.000 de lei

Adevărul Adevărul,
Centrul de dializa din Alba Iulia unde s-au imbolnavit 10 persoane cu noul coronavirus, amendat cu 30.000 de lei

Centrul de Dializa Alba, unde au fost inregistrate 10 cazuri de imbolnavire cu noul tip de coronavirus a fost amendat de Directia de Sanatate Publica Alba. continuă pe Adevărul

Ancheta epidemiologica la centrul de dializa din Alba Iulia. Doi pacienti au fost confirmati cu COVID 19

DSP Alba a demarat o ancheta la un centru de dializa privat din Alba Iulia dupa ce o pacienta in varsta de 49 de ani a fost confirmata cu coronavirus vineri, 3 aprilie. Ulterior a mai fost confirmat un caz.

Mesajul emotionant al unui pacient dependent de dializa infectat cu noul coronavirus la centrul unde se trata

Un pacient al centrului de dializa din Alba Iulia, unde au fost confirmate 10 cazuri de infectare cu noul coronavirus, a anuntat prin intermediul unui mesaj emotionant faptul ca si el are boala Covid 19.

Eroii nevazuti ai luptei cu COVID 19. Noi marturii ale asistentei care ingrijeste bolnavi la spitalul din Alba Iulia

Asistenta care ingrijeste bolnavi de coronavirus la Spitalul din Alba Iulia, Marcela Vilcan, revine cu un nou mesaj in care vorbeste despre implicarea cadrelor medicale.

Bomba cu ceas de la Centrul de Dializa Alba: Trebuie samoara cineva ca sa se ia masuri

Centrul de dializa din Alba Iulia pare a fi, in acest moment, o bomba cu ceas. Aici au fost confirmati, deja, doi pacienti cu COVID 19, iar alte persoane vorbesc despre incalcarea flagranta a unor reguli sanitare.

Opt persoane, intre care si un medic, de la Centrul de Dializa Alba Iulia au coronavirus

Opt persoane, intre care un medic si doua asistente, de la Centrul de Dializa Alba Iulia au fost depistate pozitiv cu noul coronavirus.

DSP, amenda de 30.000 de lei dupa ce opt persoane au fost diagnosticate cu coronavirus la un centru de dializa din Alba

Opt persoane de la Clinica de Dializa din Alba Iulia au fost depistate pozitiv cu coronavirus. Daca in urma cu cateva zile DSP anunta ca nu exista bolnavi si ca GCS comunica date gresite, acum centrul s-a ales cu o amenda de 30. 000 de lei.

Primaria Alba Iulia a cumparat 500 de kituri pentru teste COVID-19 ce vor fi realizate la DSP

Primaria Alba Iulia a inceput achizitionarea de kituri pentru testarea COVID19. La solicitarea DSP Alba a fost achizitionat un prim lot pentru efectuarea de teste.

Rezultatele testarii cadrelor medicale de la SJU Alba Iulia: negative pentru 176 de angajati, pozitive pentru 4 persoane

Managementul Spitalului Judetean de Urgenta Alba Iulia a continuat procesul de testare a personalului medical care lucreaza in institutie.

Un barbat aflat in izolare la domiciliu, in Alba Iulia, a plecat la cumparaturi. A fost prins de Politie si are dosar penal

Parchetul de pe langa Judecatoria Alba Iulia instrumenteaza un nou dosar avand ca obiect savarsirea infractiunii de zadarnicire a combaterii bolilor.

FOTO Accidente spectaculoase pe autostrada A1 si un drum judetean din Alba. Doua persoane au fost ranite

Doua accidente spectaculoase au avut loc marti dimineata, 7 aprilie 2020, in Alba. Unul dintre evenimente s-a produs pe autostrada A1, iar celalalt pe un drum judetean, in apropiere de Alba Iulia.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )