Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO. Atac armat la Ambasada Chinei din Los Angeles. Un barbat a deschis focul asupra institutiei, apoi s-a sinucis

România Liberă România Liberă,
FOTO. Atac armat la Ambasada Chinei din Los Angeles. Un barbat a deschis focul asupra institutiei, apoi s-a sinucis

Un barbat inarmat a tras asupra consulatului Chinei din Los Angeles, apoi s-a sinucis in masina personala, a anuntat politia americana, citata site-ul agentiei Reuters. continuă pe România Liberă

Incident armat la consulatul Chinei din Los Angeles. Atacatorul s-a sinucis - VIDEO

Un barbat a tras mai multe focuri de arma asupra consulatului Chinei din Los Angeles, apoi s-a sinucis in masina personala, a anuntat marti politia americana. Nicio persoana nu a fost ranita in .

Un barbat a deschis focul la consulatul chinez din Los Angeles, apoi s-a sinucis

Un barbat a deschis marti focul la consulatul chinez apoi s-a sinucis in masina sa pe care o lasese in apropiere, a anuntat politia, potrivit Reuters.

Atac armat la un club de noapte din Germania. Doi morti si mai multi raniti

Cel putin doua persoane au fost ucise si mai multe au fost ranite intr-un atac armat care a avut loc la un club de noapte din orasul german Konstanz, a anuntat Politia.

Atac armat la un tribunal din Moscova (FOTO)

Un atac armat a avut loc marti la un tribunal din Moscova, informeaza BBC News. Potrivit primelor informatii, trei persoane ar fi fost ucise si cel putin una a fost ranita. Un purtator de.

Los Angeles va gazdui Jocurile Olimpice de vara din 2028 (L.A. Times)

Metropola americana Los Angeles va gazdui Jocurile Olimpice de vara din 2028, dupa ce reprezentantii orasului au ajuns la un acord cu organizatorii Olimpiadei, a informat luni ziarul Los Angeles Times, citand o sursa apropiata negocierilor, transmite Reuters.

Comedy Central ii trimite in excursie la Los Angeles pe fanii serialului Teoria Big Bang: ce trebuie sa faca telespectatorii

Canalul de televiziune Comedy Central pune la bataie trei excursii la Los Angeles, plus vizite la studiourile de filmare ale Teoriei Big Bang si oportunitatea de a participa la filmarea serialului, prin intermediul unui concurs pentru telespectatorii fideli.

Un mort si trei raniti intr-un atac armat la o discoteca din Germania

ACTUALIZARE 11:32 Politia germana a revizuit bilantul atacului de la discoteca la doi morti, inclusiv atacatorul Politia germana a revizuit bilantul atacului armat din cursul noptii de sambata spre duminica, de la o discoteca din orasul Konstanz, aflat la granita cu Elvetia, la doi morti, inclusiv atacatorul, trei raniti grav si o a patra persoana ranita mai usor, potrivit BBC. ------- Un atac armat a avut loc la un club de noapte din orasul german Konstanz, in urma caruia o persoana a fost ucisa si alte trei au fost ranite grav, potrivit BBC.

Atac armat intr-un club din Germania

Un atac armat a avut loc in noaptea de sambata spre duminica intr-un club din Germania. Doua persoane si-au pierdut viata in atacul care a avut loc in Konstanz, una dintre persoane .

Atac armat intr-o discoteca din Germania: un mort si trei raniti

Cel putin o persoana a fost ucisa si mai multe au fost ranite intr-un atac armat de la un club de noapte din orasul german Konstanz, a anuntul Politia citata de BBC.

UPDATE Atac armat intr-o discoteca din Germania: doi morti si mai multi raniti. Atacatorul este un cetatean irakian

Doua persoane au fost ucise, una dintre ele atacatorul si mai multe au fost ranite intr-un atac armat de la un club de noapte din orasul german Konstanz, a anuntul politia citata de BBC.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2356 seconds )