Libnet.ro
UNICEF

11:00

FOTO Atentat terorist in Franta. Personalitati ale Timisoarei au adus un omagiu victimelor de la Paris

Adevărul Adevărul,
FOTO Atentat terorist in Franta. Personalitati ale Timisoarei au adus un omagiu victimelor de la Paris

Personalitati ale Timisoarei, in frunte cu primarul Nicolae Robu, s-au adunat la intrarea Institutului Francez, pentru a aduce un omagiu victimelor teroristilor din Franta. continuă pe Adevărul

FOTO Atentat terorist in Franta. Tinerii au marsaluit pe strazile Clujului purtand afise cu mesajul Je suis Charlie

Sute de persoane, majoritatea studenti francezi si romani, s-au adunat joi, 8 ianuarie, la ora 18. 00, in fata Casei de Cultura a Studentilor din Cluj in semn de solidaritate cu victimele atentatului de la Paris. Manifestantii au venit cu afise pe care scria Je suis CharlieEu sunt Charlie).

Atentat terorist in Franta. Primele marturii ale ostaticilor luati in atentatele teroriste din Franta. S-au ascuns intr-o camera frigorifica si sub o chiuveta

Atentat terorist in Franta. Ascunse sub o chiuveta sau intr-o camera frigorifica, mai multe persoane captive in cele doua locuri din regiunea pariziana unde s-au baricadat vineri autorii atacurilor din Franta au reusit sa scape datorita prezentei de spirit si ajutorului fortelor de ordine, relateaza AFP.

Atentat terorist in Franta. Momentul interventiei in forta a trupelor speciale, in urma careia cei trei teroristi au fost ucisi

Atentat terorist in Franta |Cei trei teroristi implicati in atacul terorist din redactia revistei saptamanale Charlie Hebdo si care au coordonat alte doua luari de ostatici au fost ucisi de fortele de interventie franceze la capatul a 49 de ore de teroare.

Atentat terorist in Franta. Fiica lui Wolinski, caricaturist ucis in atacul de la Paris: Nu cred ca poti ucide ideile

Atentat terorist in Franta. Fiica lui Georges Wolinski, unul din caricaturistii ucis in atentatul terorist din Paris, de la sediul publicatiei satirice Charlie Hebdo, spune ca tatal ei a crescut-o in spiritul ideii ca meseria de jurnalist este una riscanta.

Atentat terorist in Franta. Presedintele Klaus Iohannis va participa la marsul de solidaritate de la Paris

Atentat terorist in Franta. Presedintele Klaus Iohannis va participa, duminica, la marsul solidaritatii care va fi organizat la Paris in memoria victimelor recentelor atentate care au avut loc in capitala Frantei.

Atentat terorist in Franta. Esecul serviciilor secrete franceze

Atentat terorist in Franta. Cherif Kouachi, unul dintre atacatorii publicatiei satirice Charlie Hebdo, era cunoscut autoritatilor franceze inca din 2005, iar calea lui prin care a devenit jihadist seamana mult prea mult cea a altor teroristi dovediti. Oare serviciile secrete franceze ar fi putut preveni atacul in urma caruia 12 oameni si-au pierdut viata?.

Atentat terorist in Franta. Hollywoodul condamna actul josnic de terorism: Razboiul religios ne bate la usa

Atentat terorist in Franta. Hollywood-ul, prin vocile unor nume sonore precum actrita Meryl Streep, magnatul media Donald Trump si comedianta Tina Fey, condamna actul josnic de terorism din 7 ianuarie care a vizat sediul ziarului de satira francez Charlie Hebdo si in urma caruia 12 oameni au fost ucisi si alti 11 au fost raniti.

Atentat terorist in Franta. Drapele jihadiste si cocteiluri Molotov, gasite in masina abandonata de atacatorii din Paris

Atentat terorist in Franta. Doua drapele jihadiste si aproximativ zece cocteiluri Molotov au fost gasite de anchetatori in masina abandonata la Paris, miercuri, de autorii atacului de la redactia saptamanalului Charlie Hebdo, care s-a soldat cu 12 morti, au anuntat joi surse apropiate dosarului, citate de AFP.

Atentat terorist in Franta. Care sunt trupele speciale care i-au anihilat pe teroristii care au atacat Charlie Hebdo

Autorii atentatului terorist din Franta au fost ucisi. La operatiunea de urmarire si anihilare a fratilor care au lansat atacul terorist impotriva redactiei publicatiei satirice Charlie Hebdo, si care vineri au mai luat ostatici in Paris si la tipografia din nordul Frantei, au fost mobilizati simultan, pentru prima data, trupele de elita ale Jandarmeriei si Politiei franceze, Raid si GIGN.

Atentat terorist in Franta. Ministrii de Interne ai UE promit un control mai drastic al cetatenilor europeni

Dupa atentatul terorist din Franta, ministrii de Interne din 11 state europene si secretarul american al Justitiei Eric Holder s-au intalnit, ieri, la Paris si au discutat despre consolidarea detectarii si controlului europenilor care traverseaza frontierele externe ale Uniunii Europene, potrivit unei declaratii comune, in urma reuniunii, informeaza AFP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )