Libnet.ro
UNICEF

18:15

FOTO Avanpremiera la Ziua Marinei 2015. Ultimele repetitii facute de marinari pe faleza Cazino din Constanta

Adevărul Adevărul,
FOTO Avanpremiera la Ziua Marinei 2015. Ultimele repetitii facute de marinari pe faleza Cazino din Constanta

Marinarii au avut vineri, 14 august, ultimele pregatiri pentru marea sarbatoare de Ziua Marinei, ce se desfasoara cu mare fast la 15 august la Constanta. continuă pe Adevărul

Aglomeratie pe A2 de Ziua Marinei. Politistii s-au pregatit cu zeci de radare pe Autostrada Soarelui (VIDEO)

Politistii estimeaza ca aglomeratia se va intensifica in acest weekend pe Autostrada Soarelui, pentru ca multi romani vor participa la festivitatile de ziua marinei de la malul marii, informeaza B1 TV. in.

Repetitie generala pentru ZIUA MARINEI, la Constanta. De ce se TEM organizatorii

In portul Constanta se desfasoara, joi, repetitia generala pentru actiunile care vor avea loc de Ziua Marinei 15 august.

Ziua Marinei Romane. Ce evenimente vor avea loc in Capitala

Ziua Marinei Romane va fi marcata printr-o serie de evenimente in parcul Herastrau din Capitala. Astfel, maine, de la ora 10. 00 la Debarcaderul Central Pavilion H) va avea loc festivitatea de deschidere, potrivit unui comunicat al PMB.

Ziua Marinei se serbeaza si la Marea dintre munti. Jocuri marinaresti si distractie in portul Bicaz

Ziua Marinei va fi serbata sambata, 15 august si in portul Bicaz, la Marea dintre munti, asa cum este denumit Lacul Izvorul Muntelui.

Spectacole pe apa si pe uscat de Ziua Marinei, pe faleza Constantei. Pentru prima data, marinarii constanteni vor merge si la Bicaz

Peste 5. 000 de militari vor fi in dispozitiv anul acesta de Ziua Marinei, oferind publicului un spectacol pe apa si pe uscat de zile mari: ceremonial militar si religios, jocuri marinaresti, scene de lupta.

Fortele Speciale intervin la ZIUA MARINEI. Cum vor actiona

Luptatori din cadrul Fortelor Speciale vor participa la actiunile organizate la Constanta in cinstea Zilei Marinei.

Programul RAJA de Ziua Marinei

Avand in vedere permanenta activitatii de furnizare a serviciilor de alimentare cu apa si canalizare, S. aduce la cunostinta tuturor abonatilor ca in data de 15 august 2015 echipele de interventie, dar si reprezentantii societatii care asigura buna desfasurare a proceselor de alimentare cu apa si preluare a apelor uzate vor lucra in program normal.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2014 seconds )