Libnet.ro
UNICEF

09:45

FOTO. Bucuresti: Mai multi studenti ai Facultatii de Limbi Straine, in greva japoneza, din cauza frigului din salile de curs. Ei cer demiterea rectorului

România Liberă România Liberă,
FOTO. Bucuresti: Mai multi studenti ai Facultatii de Limbi Straine, in greva japoneza, din cauza frigului din salile de curs. Ei cer demiterea rectorului

Mai multi studenti ai Facultatii de Limbi Straine au intrat,miercuri, in greva japoneza, din cauza frigului din salile de clasa, arata un comunicat al Societatii Studentilor Universitatii Bucuresti SSUB), remis redactiei. Tinerii acuza conducerea institutiei ca nu investeste in renovarea cladirii. continuă pe România Liberă

Scrisoare deschisa a studentilor de la Limbi Straine catre rectorul Universitatii din Bucuresti: invatam in sali pline de mucegai si igrasie

Asociatia Studentilor de la Limbi Straine din Facultatea de Limbi si Literaturi Straine din cadrul Universitatii din Bucuresti ASLS) a trimis o scrisoare deschisa catre rectorul Mircea Dumitru in care studentii atrag atentia asupra conditiilor in care invata la sediul facultatii de la Piata Universitatii.

Deputatii, mai multi bani de cheltuit in 2015. Unde au fost alocate cele mai mari sume

Deputatii vor avea anul viitor mai multi bani de cheltuit, comparativ cu 2014. Bugetul Camerei Deputatilor in 2015 este cu 3 procente mai mare decat cel de acum. Si daca tot au mai multi bani de cheltuit, dupa.

CCR dezbate marti articolul in baza caruia sunt judecati Iohannis si mai multi primari

Curtea Constitutionala CC) reia marti dezbaterile cu privire la articolul din Legea 161/2003 in baza caruia ANI i-a declarat incompatibili pe mai multi alesi locali, intre care si pe castigatorul alegerilor prezidentiale Klaus Iohannis.

Curtea Constitutionala dezbate articolul in baza caruia sunt judecati Klaus Iohannis si mai multi primari

Curtea Constitutionala reia marti dezbaterile cu privire la articolul din Legea 161/2003 in baza caruia ANI a declarat incompatibili mai multi alesi locali, intre care si pe presedintele ales Klaus Iohannis, anunta Mediafax. Judecatorii CCR au stabilit repunerea pe rol a cauzei privind respectivul articol intrucat s-a decis ca este nevoie de dezbateri suplimentare. CCR a cerut informatii suplimentare de la Curtea de Apel Constanta, unde a fost ridicata exceptia de neconstitutionalitate in procesul de incompatibilitate al primarului din Tuzla.

CC dezbate marti articolul in baza caruia sunt judecati Iohannis si mai multi primari

Curtea Constitutionala CC) reia marti dezbaterile cu privire la articolul din Legea 161/2003 in baza caruia ANI i-a declarat incompatibili pe mai multi alesi locali, intre care si pe castigatorul alegerilor prezidentiale Klaus Iohannis.

Dorel loveste intr-un mod incredibil. Mai multi soferi s-au trezit cu masinile iNGROPATE in beton. Iata cum a fost posibil

Celebrul Dorel da inca o lovitura, de aceasta data in orasul Suceava. Mai multi soferi au ajuns cu autoturismele ingropate in beton, din cauza ca muncitorii care lucrau la zero grade Celsius nu au.

Romanii si politele de asigurare: circa doua treimi sunt asigurati, cei mai multi pentru RCA, locuinta si pensie

Aproape doua treimi dintre romani detin o polita de asigurare, cele mai multe pentru RCA, locuinta si pensie privata, arata un studiu realizat de firma Exact Cercetare si Consultanta in luna noiembrie.

Dovada ca suntem saraci: romanii consuma cei mai multi cartofi din Europa

Romanii sunt printre cei mai mari consumatori de cartofi din Europa, cu o cantitate de 94 kg pe an, din care, insa, mai mult de 20 de kilograme sunt cartofi de dimensiuni mari, adusi la preturi foarte mici din import, de proasta calitate din punct de.

FOTO Cea mai mare sala de fitness si culturism din Romania s-a deschis la Timisoara. Aparatele, programele si conditiile sunt uimitoare

Noul Smartfeet Studio deschis in Timisoara, in fostele hale ale intreprinderi Electrotimis, este este cea mai mare sala de fitness si culturism din Romania.

FOTO Cele mai proaste drumuri din sudul judetului Vaslui. Drumuri judetene si comunale, adevarate trasee off-road

Mai multe drumuri judetene si comunale din zona Barladului pot fi incadrate la loc de cinste pe harta celor mai proaste drumuri din Romania. Strazile peticite si lipsa marcajelor ii nemultumeste pe soferi. Sunt kilometri intregi de drumuri care au ramas ca-n epoca de piatra.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2363 seconds )