Libnet.ro
UNICEF

14:00

FOTO Cele mai proaste drumuri din sudul judetului Vaslui. Drumuri judetene si comunale, adevarate trasee off-road

Adevărul Adevărul,
FOTO Cele mai proaste drumuri din sudul judetului Vaslui. Drumuri judetene si comunale, adevarate trasee off-road

Mai multe drumuri judetene si comunale din zona Barladului pot fi incadrate la loc de cinste pe harta celor mai proaste drumuri din Romania. Strazile peticite si lipsa marcajelor ii nemultumeste pe soferi. Sunt kilometri intregi de drumuri care au ramas ca-n epoca de piatra. continuă pe Adevărul

Drumurile din Apuseni, cele mai proaste din Alba. Zeci de kilometri se afla inca la stadiul pietruit sau chiar de pamant

Reteaua de drumuri nationale si judetene are in Alba o lungime de circa 1. 500 de kilometri. Doua treimi din aceasta este formata din drumurile judetene care au o lungime totala de 1. 030 kilometri, in timp ce caile rutiere nationale se intind pe 440 de kilometri. Cele mai proaste drumuri sunt cele din zonele montane, unde circulatia scazuta nu a justificat pana acum finantarea unor lucrari de modernizare.

Cele mai proaste sosele din Prahova. in 2014, judetul are peste 82 de km de drumuri judetene de pamant si piatra

In 2014, judetul Prahova are 82,4 kilometri de drumuri de pamant sau pietruite, adevarate incercari pentru localnici si soferi in timpul ploilor abundente si al iernii. Unele cu greu pot fi numite drumuri, fiind, in realitate poteci forestiere sau piste de off-road.

FOTO Cele mai frumoase povesti de iarna, premiate de Primaria Vaslui

La sfarsitul saptamanii trecute in foaierul Primariei Municipiului Vaslui a avut loc o expozitie tematica Povestea mea de iarna, in cadrul careia au fost expuse cele mai frumoase lucrari realizate de elevii din municipiul Vaslui.

Institutul de Film American: Birdman, Boyhood si Unbroken, printre cele mai bune filme din 2014

Institutul de Film American AFI) a anuntat, luni, cele mai bune 11 filme ale anului 2014, printre care se numara Birdman, 12 ani de copilarie/ Boyhood si De neinvins/ Unbroken, transmite Mediafax.

PREMIILE GRAMMY 2015: Beyonce, cele mai multe nominalizari din ISTORIE! Iata lista completa a nominalizatilor

Cantaretul Sam Smith a primit cele mai multe nominalizari sase la editia din 2015 a galei premiilor Grammy,.

FOTO Cele mai frumoase romance de odinioara. Vezi cum aratau in tinerete fostele dive ale ecranelor!

Sunt divele care le-au incantat privirile parintilor nostri si nu numai lor. Sunt acele nume mari ale filmelor si varietatilor de altadata, femeile superbe care ne tineau lipiti de vechile televizoare alb-negru.

FOTO Cele mai frumoase romance de odinioara. Cum aratau in tinerete fostele dive ale ecranelor

Sunt divele care le-au incantat privirile parintilor nostri si nu numai lor. Sunt acele nume mari ale filmelor si varietatilor de altadata, femeile superbe care ne tineau lipiti de vechile televizoare alb-negru.

GRAMMY 2015. Beyonce, cele mai multe nominalizari din istorie

Cantaretul Sam Smith a primit cele mai multe nominalizari - sase - gala premiilor Grammy 2015, fiind urmat in top de cantareata Iggy Azalea, care a primit patru, in timp ce Beyonce a intrecut-o pe Dolly Parton, devenind cea mai nominalizata artista din istoria acestor trofee.

Aplicatii Apple Cele mai bune programe pe care le poti instala pe iPhone si iPad [VIDEO]

Apple a anuntat cele mai bune aplicatii din 2014. La finalul fiecarui an, compania americana selecteaza acele programe care au facut diferenta cu adevarat. Elevate, o aplicatie care-ti antreneaza creierul a fost aleasa campioana acestui an. Potrivit Apple, cea mai buna aplicatie a fost Elevate, care e un program prin care poti sa-ti imbunatatesti concentrarea, rigoarea matematica si atentia la detalii. Ea functioneaza prin intermediul unor pasi zilnici pe care trebuie sa-i parcurgi. Despre Elevate am vorbit si la emisiunea [].

VIDEO Cele mai bune aplicatii pentru iPhone si iPad din 2014

Apple a anuntat cele mai bune aplicatii din 2014. La finalul fiecarui an, compania americana selecteaza acele programe care au facut diferenta cu adevarat. Elevate, o aplicatie care-ti antreneaza creierul a fost aleasa campioana acestui an.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2679 seconds )