Libnet.ro
UNICEF

11:00

FOTO |Buni prieteni sau mai mult?! Mellina si Muneer, impreuna in Dubai! Afla ADEVARUL despre relatia lor

Devorator Monden Devorator Monden,
FOTO |Buni prieteni sau mai mult?! Mellina si Muneer, impreuna in Dubai! Afla ADEVARUL despre relatia lor

Aflata in plina ascensiune, Mellina, artista ce a devenit cunoscuta dupa ce a lansat piesa Poza de album un featuring. continuă pe Devorator Monden

O domnisoara de onoare din SUA cheltuieste pe o nunta mai mult decat pe un week-end petrecut la un hotel luxos din Miami

Sa fii domnisoara de onoare in Statele Unite te poate costa mai mult decat un week-end petrecut la un hotel luxos din Miami sau mai mult decat un zbor la Paris primavara, arata un nou sondaj citat.

Seful GAM: Arhivarea electronica poate sa coste de 5-10 ori mai mult decat pastrarea documentelor in format fizic

Un proiect de arhivare electronica poate sa coste de 5-10 ori mai mult decat pastrarea acelorasi documente in format fizic pentru o perioada de zece ani, spune Stefan Ecxarcu, director general al Global Arhive Management.

Armata ungara este pregatita sa desfasoare mai mult de 6.000 de militari pentru a apara granitele tarii

Armata ungara este pregatita sa desfasoare mai mult de 6. 000 de militari pentru a apara granitele tarii daca situatia privind migratia va cere acest lucru, a afirmat marti seful Statului major, Tibor.

Mai mult malware in mail: 1 din 125 de email-uri contin fisiere malitioase

In primele doua luni ale anului 2016, rata malware-ului in email-uri a continuat sa creasca, iar distribuirea manuala a ramas cel mai intalnit tip de inselatorie in social media, in timp ce numarul atacurilor de tip spam si phishing au fost in scadere, conform raportului Symantec Intelligence. Numarul atacurilor de tip malware a ramas ridicat [].

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,257 seconds )