Libnet.ro
UNICEF

18:00

FOTO Care este CEL MAI MARE avion din lume?.

România Liberă România Liberă,
FOTO Care este CEL MAI MARE avion din lume?.

Cel mai mare avion din lume este Antonov An-225, o aeronava de marfa fabricata in Ucraina, potrivit site-ului howstuffworks. com. Antonov este cel mai mare avion construit in asa fel incat sa fie aerodinamic datorita masei maxime la decolare maximum takeoff weight-MTOW), adica cat de mult poate cantari un avion pentru a putea inca decola. Aceasta include masa combustibilului si a incarcaturii umana sau nu). Cu o masa maxima la decolare de 600. 000 de kilograme, avionul poate transporta, pe o . continuă pe România Liberă

FOTO Afla care este CEL MAI MARE avion din lume.

Cel mai mare avion din lume este Antonov An-225, o aeronava de marfa fabricata in Ucraina, potrivit site-ului howstuffworks. com. Antonov este cel mai mare avion construit in asa fel incat sa fie aerodinamic datorita masei maxime la decolare maximum takeoff weight-MTOW), adica cat de mult poate cantari un avion pentru a putea inca decola. Aceasta include masa combustibilului si a incarcaturii umana sau nu). Cu o masa maxima la decolare de 600. 000 de kilograme, avionul poate transporta, pe o .

FOTO: Cum arata colosul ucrainean ANTONOV, cel mai mai mare avion din lume.

Cel mai mare avion din lume este Antonov An-225, o aeronava de marfa fabricata in Ucraina, potrivit site-ului howstuffworks. com. Antonov este cel mai mare avion construit in asa fel incat sa fie aerodinamic: mai exact, masa maxima de decolare maximum takeoff weight-MTOW) este cea mai mare la care un avion se poate ridica de la sol. Aceasta include masa combustibilului si a incarcaturii umana sau nu). Cu o masa maxima la decolare de 600. 000 de kilograme, avionul poate transporta, pe o .

ULTIMA ORA Comisia Europeana a aprobat finantarea proiectului ELI de la Magurele, cel mai mare laser din lume

Comisia Europeana a anuntat ca a aprobat finantarea proiectului ELI din Romania - cel mai mare laser din lume care va fi construit la Magurele. Astazi, Comisia Europeana a aprobat sprijinul pentru o infrastructura de cercetare de varf care va implica 40 de institutii academice si de cercetare din 13 state membre. Contributia financiara din partea UE ar urma sa provina din fondurile structurale, investitia ajungand la aproximativ 180 de milioane euro, anunta Comisia Europeana printr-un comunicat de presa. Aceasta este ultima aprobare de care Romania avea nevoie pentru acest proiect. Contactat de HotNews. ro, fostul ministru al Educatiei Daniel Funeriu a declarat ca este fara indoiala cea mai mare realizare a mandatului meu in domeniul cercetarii.

Studiu: Oslo este cel mai scump oras din lume

Oslo este cel mai scump oras din lume, depasind Zurich si Tokyo, dar cetatenii centrului financiar elvetian beneficiaza de cea mai mare putere de cumparare, se arata intr-un studiu citat de Reuters. Studiul a.

Imaginile care te fac sa te gandesti la ce a fost si ce urmeaza sa se intample. Cel mai mare dezastru din istoria SUA, un fenomen repetabil?

La ora 5. 12 dimineata, la data de 18 aprilie 1906, locuitorii din San Francisco erau treziti din somn de un zgomot infernal. Zgomotul era produs de un seism de proportii, seism considerat unul dintre cele mai mari.

Este cel mai cunoscut model din Anglia, dar a SOCAT cu aparitia asta. Cum a ajuns sa arate in halul acesta

Nu regreta niciun moment ce a facut si spune ca a fost o decizie pe care se bucura ca a luat-o in momentul respectiv, chiar daca a trebuit sa indure niste dureri groaznice. Paula Hamilton este una din cele mai.

Comisia Europeana a APROBAT FINANTAREA laserului de la Magurele, CEL MAI MARE din LUME. ...

Comisia Europeana a aprobat finantarea proiectuluiELI, de la Magurele, cel mai mare laser din lume. Aceasta este ultima aprobare de care Romania avea nevoie pentru proiectul de la Magurele, investitie care se ridica la 180 de milioane de euro, potrivit unui comunicat de presa al CE. Astazi marti - n. red. ) Comisia Europeana a aprobat sprijinul pentru o infrastructura de cercetare de varf care va implica 40 de institutii academice si de cercetare din 13 state membre. Contributia financiara .

Romania va avea cel mai puternic laser din lume: Comisia Europeana a aprobat finantarea proiectului ELI

Comisia Europeana a aprobat finantarea proiectului ELI din Romania, urmand ca cel mai mare laser din lume sa fie construit la Magurele, informeaza Hotnews. Proiectul urmareste sa promoveze cercetarea.

Ponta: Cel mai mare dezastru in absorbtia fondurilor UE a fost produs in 2009-2011 de catre ...

Cel mai mare dezastru in absorbtia fondurilor europene a fost produs in perioada 2009-2011 de catre Autoritatea pentru Reglementarea si Monitorizarea Achizitiilor Publice ANRMAP), care devenise un un cabinet de avocatura pentru cine vroia sa ia fonduri, a declarat, marti, premierul Victor Ponta, scrie Mediafax. Citeste si: Ponta: La Oltchim am primit o oferta exotica, iar cei de la Chimcomplex sunt prea miciVictor Ponta: Cota unica de 16% ramane neschimbataLIVE TEXT. Ponta: Romania este o .

SUA are o datorie URIASA fata de investitorii straini. China a ramas cel mai mare creditor

Datoria Statelor Unite detinuta de investitori straini a crescut in iulie cu 0,7%, la 5. 350 miliarde de dolari, iar China a ramas cel mai mare creditor, pozitie amenintata insa puternic de Japonia.

ştiri din High-tech

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2168 seconds )