Libnet.ro
UNICEF

01:05

Imaginile care te fac sa te gandesti la ce a fost si ce urmeaza sa se intample. Cel mai mare dezastru din istoria SUA, un fenomen repetabil?

Antena3 Antena3,
Imaginile care te fac sa te gandesti la ce a fost si ce urmeaza sa se intample. Cel mai mare dezastru din istoria SUA, un fenomen repetabil?

La ora 5. 12 dimineata, la data de 18 aprilie 1906, locuitorii din San Francisco erau treziti din somn de un zgomot infernal. Zgomotul era produs de un seism de proportii, seism considerat unul dintre cele mai mari. continuă pe Antena3

Doar in Romania: Mai multi turisti care fac turul Europei pe biciclete au fost atacati de romi

Mai multi turisti straini care fac turul Europei pe biciclete au fost atacati cu pietre de mai multi romi, majoritatea copii, in localitatea salajeana Surduc, iar in urma incidentului unul dintre straini -.

Salaj: Turisti straini care fac turul Europei pe biciclete, atacati cu pietre de romi.

Mai multi turisti straini care fac turul Europei pe biciclete au fost atacati cu pietre de mai multi romi, majoritatea copii, in localitatea salajeana Surduc, iar in urma incidentului unul dintre straini - cetatean canadian - a suferit o fractura la mana, informeaza Mediafax. Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean IPJ) Salaj, Tincuta Dumuta, a declarat, sambata, ca Politia a inceput o ancheta in cazul unui grup de turisti care fac turul Europei pe biciclete si care au .

Imaginile care ii ingrozesc pe americani. Trupul ambasadorului ucis saptamana trecuta, tarat de libieni

Ambasadorul Statelor Unite in Libia, J. Christopher Stevens, a fost ucis saptamana trecuta in atacul asupra consulatului din Benghazi, in estul Libiei. Acum, o inregistrare socanta realizata in timpul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )