Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO: Cariera in imagini a cantaretului David Bowie

România Liberă România Liberă,
FOTO: Cariera in imagini a cantaretului David Bowie

Cantaretul David Bowie a avut o cariera de aproape 50 de ani. El a debutat cu melodia Liza Jane/Louie Louie Go Home, in iunie 1964, sub numele de Davie Jones with The King-Bees si si-a incheiat cariera cu videoclipul melodiei Lazarus, de pe albumul Blackstar, lansat vineri, in ziua in care a implinit 69 de ani. continuă pe România Liberă

Un asteroid poarta numele cantaretului David Bowie

Un asteroid a fost numit, martea trecuta, dupa cantaretul David Bowie, informeaza Agentia Spatiala Europeana ESA).

Ultimele imagini cu David Bowie. Cum arata artistul cu o luna inainte sa moara

Cantaretul britanic David Bowie a murit luni dimineata, la varsta de 69 de ani, dupa o lupta de 18 luni cu o boala necrutatoare. El suferea de cancer. Anuntul a fost facut in aceasta dimineata de fiul.

FOTO + VIDEO: 40 de lucruri necunoscute despre legendarul artist David Bowie

Cantaretul David Bowie, care a murit duminica, la varsta de 69 de ani, a fost in atentia publicului pentru aproape 50 de ani. Cu toate acestea, multe detalii despre viata lui raman necunoscute fanilor, potrivit unui top cu informatii mai putin cunoscute despre David Bowie.

David Bowie, mereu surprinzator. Modul inedit in care este omagiat de o desenatoare britanica

Impresionanta cariera a lui David Bowie este omagiata de artistul grafic Helen Green printr-un GIF inedit care surprinde marele artist in diferite momente si etape ale vietii. Imaginile, dar si mai.

FOTO + VIDEO: Cantaretul David Bowie a murit

Cantaretul David Bowie a murit duminica, dupa ce a luptat, un an si jumatate, cu cancerul, au anuntat paginile oficiale de Facebook si Twitter ale cantaretului.

VIDEO ARHIVA A murit David Bowie, un urias artist care a marcat pentru totdeauna muzica poprock

Cantaretul David Bowie a murit duminica, la varsta de 69 de ani, dupa o lupta de 18 luni cu cancerul, anunta pagina oficiala a artistului. In urma cu doua zile, cu ocazia aniversarii sale, artistul a lansat un nou album de studio - al 28-lea din cariera - intitulat Blackstar. Britanicul David Bowie a fost un artist iconic pe scena muzicala internationala, mai cu seama in anii 70. Cantaret si compozitor, dar si actor, Bowie a inovat limbajul muzical si a devenit un artist-cult in pop-rock-ul din Marea Britanie.

David Bowie si-a celebrat a 69-a aniversare prin lansarea unui nou album

Cantaretul David Bowie si-a celebrat, vineri, cea de-a 69-a aniversare, prin lansarea noului sau album Blackstar, cel de-al 28-lea din cariera.

David Bowie a lansat un album de studio spectaculos, in ziua in care a implinit varsta de 69 de ani VIDEO

Cantaretul David Bowie a lansat un nou album de studio - al 28-lea din cariera -, intitulat Blackstar, vineri, ziua in care artistul britanic a implinit varsta de 69 de ani, informeaza site-ul contactmusic. com, citat de Mediafax.

Un post de radio a anuntat moartea premierului David Cameron, in locul celei a lui David Bowie

Un post de radio britanic a anuntat, din greseala, moartea premierului David Cameron, in loc sa anunte moartea cantaretului David Bowie.

Povestea de viata a lui David Bowie: de ce si-a schimbat numele si cum organiza orgii altaturi de Mick Jagger FOTO

David Bowie a murit. David Bowie a murit la 69 de ani, la scurt timp dupa ce isi lansase cel mai nou album. in urma muzicianului de origine britanica raman piese memorabile si influente asupra mai multor genuri actuale. Totodata, in jurul lui Bowie circula povesti despre droguri si orgii.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )