Libnet.ro
UNICEF

18:00

Ultimele imagini cu David Bowie. Cum arata artistul cu o luna inainte sa moara

Antena3 Antena3,
Ultimele imagini cu David Bowie. Cum arata artistul cu o luna inainte sa moara

Cantaretul britanic David Bowie a murit luni dimineata, la varsta de 69 de ani, dupa o lupta de 18 luni cu o boala necrutatoare. El suferea de cancer. Anuntul a fost facut in aceasta dimineata de fiul. continuă pe Antena3

Artistul britanic David Bowie a murit

David Bowie a murit. Legendarul muzician englez s-a stins din viata, la varsta de 69 de ani. Stire in curs de actualizare.

David Bowie, mereu surprinzator. Modul inedit in care este omagiat de o desenatoare britanica

Impresionanta cariera a lui David Bowie este omagiata de artistul grafic Helen Green printr-un GIF inedit care surprinde marele artist in diferite momente si etape ale vietii. Imaginile, dar si mai.

David Bowie a murit. Artistul avea 69 de ani

David Bowie a murit. Legendarul muzician englez s-a stins din viata, duminica, la varsta de 69 de ani, au declarat reprezentantii acestuia pentru publicatia americana The Hollywood Reporter.

Gafa teribila facuta la un post de radio la anuntul decesului lui David Bowie

Un prezentator de radio din Marea Britanie a anuntat, accidental, moartea lui David Cameron, in loc de David Bowie. Fiona Winchester citea stirile la Radio Heart FM atunci cand a facut teribila gafa, scrie.

David Bowie a murit. Starul care s-a reinventat de fiecare data

David Bowie, considerat cameleonul pop-rock-ului britanic, a excelat in numeroase stiluri muzicale, precum glam rock, art rock, soul, hard-rock, dance-pop, punk si electronic, pe parcursul unei.

Omagiul unui cantaret la orga dintr-un muzeu pentru David Bowie. VIDEO

Intr-un omagiu special adus lui David Bowie, organistul muzeului Kelvingrove din Glasgow, Scotia, i-a dedicat recitalul sau obisnuit de la ora 13 marelui muzician care a murit duminica. Video-ul cu recitalul a fost.

David Bowie si-ar fi prezis moartea in ultimul sau hit. Asculta versurile care i-au impresionat pe fanii artistului

David Bowie si-ar fi prezis moartea in versurile ultimului sau hit, Lazarus, piesa lansata pe 17 decembrie anul trecut, scrie presa britanica. Versurile Uitati-va sus, sunt in cer/Am cicatrici care nu.

De ce nu a aflat fosta sotie a lui David Bowie de moartea artistului

Fosta sotie a lui David Bowie, care participa la turnarea emisiunii Big Brother, nu stia luni la pranz de moartea artistului. Conducerea programului britanic a anuntat acest lucru pe retelele de socializare, .

Ultima reprezentatie live a lui David Bowie - VIDEO

Ultima aparitie pe scena a lui David Bowie a fost in 2006 la New Yorks Hammerstein Ballroom cu ocazia unui concert caritabil, unde a cantat Wild is the Wind de pe albumul sau Station to Station, din 1976,.

A murit David Bowie!

Artistul britanic David Bowie s-a stins din viata in cursul zilei de 10 ianuarie, dupa o lupta secreta cu o forma grava de cancer. David Bowie a incercat in ultimele 18 luni sa invinga boala, insa eforturile lui au fost in zadar.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )