Libnet.ro
UNICEF

17:00

FOTO Cea mai desteapta casa din Romania apartine unui jurnalist. Este controlata prin telefon, produce caldura, dar si benzina pentru masina

Adevărul Adevărul,
FOTO Cea mai desteapta casa din Romania apartine unui jurnalist. Este controlata prin telefon, produce caldura, dar si benzina pentru masina

Dintre cele noua case pasive premium care exista in lume una a fost construita in Romania, in apropiere de Bucuresti, si este visul devenit realitate al jurnalistului George Buhnici de la Pro TV. Weekend Adevarul va povesteste cum a fost construita, cat costa si cum este sa traiesti in casa super-tehnologizata, care-si produce singura energia necesara. continuă pe Adevărul

Scaldatul a fost interzis in Lacul Sfanta Ana, acolo unde se afla cea mai pura apa din Romania

Scaldatul si inotul au fost interzise in Lacul Sfanta Ana, o decizie in premiera in ultimii peste 100 de ani. Aici este cea mai curata apa din Romania, puritatea ei fiind apropiata de cea a apei distilate.

FOTO Chinezii si-au construit propriul Hollywood. Orasul cinematografiei este cea mai mare investitie din istoria lumii in acest domeniu

China are propriul sau Hollywood. Un enorm Oras al cinematografiei, cu o suprafata echivalenta cu cea a 500 de terenuri de fotbal, a fost inaugurat sambata cu scopul de a atrage case de productie din strainatate, dar si de a incuraja industria autohtona.

Au inceput lucrarile la cea mai inalta cladire de birouri din Romania. Turnul va avea 27 de etaje si va oferi o panorama spectaculoasa asupra orasului

Compania Iulius a demarat lucrarile la cel de-al patrulea imobil office din totalul de sase pe care le va include proiectul mixt Openville Timisoara.

Monica Gabor, iNLOCUITA de Mr. Pink cu cea mai buna prietena! Secretul bine ascuns a iesit la iveala! Cum arata Madalina (FOTO)

Mr. Pink si Monica Gabor sunt impreuna de mai multi ani. Monica s-a mutat in SUA pentru a fi alaturi permanent de iubitul ei. Acum, Mr. Pink a ales-o pe cea mai buna prietena a Monicai Gabor pentru a-l.

Cel mai mare festival de reconstituiri istorice din Romania in cea mai mare cetate din tara

Peste 300 de reenactori din tara si strainatate isi vor da intalnire in Cetatea Alba Carolina la Festivalul roman Apulum. Participantii au ocazia sa traiasca realitatile unei lumi demult apuse,din vremea lui Traian si Decebal.

Cea mai scumpa vacanta de 1 Mai. Un cuplu de romani a platit zeci de mii de euro pentru un sejur in Dubai

Pentru un cuplu din Romania, banii n-au fost o problema pentru mini-vacanta de 1 Mai. indragostitii au platit, pentru un apartament de lux in Dubai, situat sub apa, 42. 500 de euro, arata un comunicat al companiei de turism TUI TravelCenter, fiind cel mai scump pachet vandut de agentie de Ziua Muncii.

Compania-mama a Pro TV, CME: Crestere puternica a veniturilor si profitului n primul trimestru / Operatiunea din Romnia - cea mai lenta crestere / A fost restructurata datoria fata de Time Warner

Central European Media Enterprises CME), compania-mama a Pro TV, a anuntat joi pentru operatiunea din Romania venituri nete de 46 de milioane de dolari in primul trimestru, in crestere cu 18% comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut. Profitul operational inainte de depreciere si amortizare OIBDA) pentru Pro TV a crescut cu 30%, pana la 18,9 milioane de dolari. Cu toate acestea, rezultatele pentru Romania sunt inferioare celor inregistrate in celelalte piete unde este prezenta compania Bulgaria, Cehia, Slovacia). Tot joi, CME a anuntat o restructurare a datoriilor pe care le are fata de principalul sau actionar, Time Warner.

Politician din Romania, filmat la petreceri de swingeri cu sotia

Vica Blochina, fosta iubita a lui Victor Piturca si cea care i-a oferit cel de-al treilea mostenitor tehnicianului, este, fara doar si poate, una dintre cele mai senzuale blonde din showbiz-ul autohton. Iar.

FOTO. Cum arata prima statiune exotica din Romania. Peisajul este cu adevarat uimitor

Judetul Caras-Severin inregistreaza o noua premiera prima statiune lacustra din Romania. Proiectul derulat cu fonduri de la Uniunea Europeana s-a concretizat cu amenajarea in localitatea Berzasca a 30.

Deputat USR: Cea mai mare frana pentru Tarom sunt sindicatele de la directia tehnica. Singura sansa de supravietuire este privatizarea rapida

Deputatul USR Ionus Mosteanu, membru in Comisia de Transport a Camerei Deputatilor, sustine, intr-o postare pe Facebook, ca cea mai mare frana pentru Tarom sunt sindicatele de la directia tehnica, conduse de oameni care isi vad doar interesele personale. Mosteanu sustine privatizarea companiei aeriene.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2016 seconds )