Libnet.ro
UNICEF

19:45

Monica Gabor, iNLOCUITA de Mr. Pink cu cea mai buna prietena! Secretul bine ascuns a iesit la iveala! Cum arata Madalina (FOTO)

B1 B1,
Monica Gabor, iNLOCUITA de Mr. Pink cu cea mai buna prietena! Secretul bine ascuns a iesit la iveala! Cum arata Madalina (FOTO)

Mr. Pink si Monica Gabor sunt impreuna de mai multi ani. Monica s-a mutat in SUA pentru a fi alaturi permanent de iubitul ei. Acum, Mr. Pink a ales-o pe cea mai buna prietena a Monicai Gabor pentru a-l. continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Cea mai buna palinca

Un ardelean si un oltean in tren. Ardeleanul il serveste cu o palincaa pe oltean, la care asta zice: Mai nene, sa stii ca si eu am facut anu asta o palinca super, de 38-40 de grade. La care.

Fratii Bryan vin in Romania!Cea mai buna pereche de dublu din istoria ATP va juca in iunie la Cluj

Clujul va gazdui din nou in iunie nume mari ale tenisului: Goran Ivanisevic, fratii Bryan, Andrei Pavel, Florin Mergea, Adrian Ungur au confirmat participarea la demonstrativul de tenis din cadrul Sports Festival.

Deputat USR: Cea mai mare frana pentru Tarom sunt sindicatele de la directia tehnica. Singura sansa de supravietuire este privatizarea rapida

Deputatul USR Ionus Mosteanu, membru in Comisia de Transport a Camerei Deputatilor, sustine, intr-o postare pe Facebook, ca cea mai mare frana pentru Tarom sunt sindicatele de la directia tehnica, conduse de oameni care isi vad doar interesele personale. Mosteanu sustine privatizarea companiei aeriene.

Statul Islamic, cea mai bogata organizatie terorista din istorie

Statul Islamic ar fi adunat o avere de 3 miliarde de euro, fiind astfel cea mai bogata organizatie terorista din istorie.

Scaldatul a fost interzis in Lacul Sfanta Ana, acolo unde se afla cea mai pura apa din Romania

Scaldatul si inotul au fost interzise in Lacul Sfanta Ana, o decizie in premiera in ultimii peste 100 de ani. Aici este cea mai curata apa din Romania, puritatea ei fiind apropiata de cea a apei distilate.

Crestinismul cea mai persecutata religie

In marea de cancanuri si incaierari politice dambovitene a trecut cu totul neobservat un raport publicat de organizatia ACN International Aid the Church in Need) si preluat de Newsweek in luna aprilie: persecutia crestinilor si genocidul impotriva crestinilor sunt mai rele decat oricand in istorie, iar crestinismul este cea mai persecutata religie a lumii.

Scaldatul in cea mai pura apa din Romania a fost interzis

Scaldatul si inotul sunt interzise in Lacul Sfanta Ana. Au aflat zilele acestea turistii care au ajuns in zona. Decizia a fost luata de autoritati, pentru limitarea poluarii apei, considerata cea mai.

Cea mai scumpa vacanta de 1 Mai: Doi romani au platit 42.500 de euro pentru un sejur in Dubai

Un cuplu de romani a platit 42. 500 de euro pentru un sejur de sapte nopti in Dubai, cu ocazia mini-vacantei de 1 Mai . Acestia vor locui intr-un apartament situat sub apa, intr-un hotel de cinci stele. Este cel mai scump pachet vandut de 1 Mai de.

Dell a lansat cea mai mica statie de lucru hibrida si ultraportabila

Cei de la Dell au deja de cativa ani unele dintre cele mai bune si mai performante sisteme portabile, iar traditia va continua cu o serie de statii de lucru pregatite pentru cele mai complexe scenarii de design sau proiectare. in urma cu 3 ani, sisteme portabile cu performanta celor anuntate de curand de Dell [].

Cea mai cunoscuta CLARVAZATOARE AVERTIZEAZA: Vor avea loc CUTREMURE iN LANT

Maria Ghiorghiu, una dintre cele mai renumite clarvazatoare din Romania a lansat in urma cu cateva luni previziuni sumbre despre producerea unor seisme devastatoare. in viziunea ei numeroase cutremure se vor pr.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2319 seconds )