Libnet.ro
UNICEF

00:07

FOTO Cea mai mare explozie solara de anul acesta si a treia din ultimii ani

Adevărul Adevărul,
FOTO Cea mai mare explozie solara de anul acesta si a treia din ultimii ani

Soarele a avut cea mai puternica explozie solara de anul acesta, asociata unei eruptii puternice de materie pe suprafata astrului. continuă pe Adevărul

FOTO VIDEO Turismul romanesc incotro: agrement sexual ca in Thailanda sau agroturism dupa model francez. Unde mergi in concediu anul acesta

In vreme ce primarul Constantei promoveaza turismul de club invitand strainii sa se indragosteasca la Mamaia, in acest weekend, la Cluj, s-a dat startul unui proiect de promovare dupa model vestic a agroturismului. Plaje si orase frumoase sunt in Europa, insa in Romania avem ceva unic, spune initiatorul proiectului. Afla care sunt evenimentele pe care nu trebuie sa le ratezi anul acesta.

Romanii au inceput anul acesta cu mai mult optimism

Romanii au inceput anul acesta cu mai mult optimism fata de anul anterior, conform ultimei editii a studiului Nivelul de trai, realizat anual de catre compania de cercetare de piata Daedalus Millward Brown.

FOTO Cum arata cea mai moderna gradinita din Targu Jiu

120 de copii din Targu Jiu vor avea sansa sa invete in cea mai moderna gradinita din municipiull Targu Jiu, care va fi data in folosinta pana la sfarsitul acestei luni.

Cezar Ouatu va soca la editia Eurovision de anul acesta: Romanul va purta o rochie lunga neagra, dar va avea pieptul gol

Cezar Ouatu, reprezentantul Romaniei la Eurovision 2013, si-a propus sa socheze anul acesta pe scena de la Malmo. Contratenorul roman va urca pe scena in a doua semifinala, pe 16 mai, interpretand piesa.

Elevii romani, premiati la trei olimpiade de Latina anul acesta

Ileana-Gabriela Popescu, eleva in clasa a XI-a la Colegiul National Alexandru Lahovari din Ramnicu Valcea a obtinut premiul al III-lea la editia de anul acesta a Olimpiadei Internationale de Limba si literatura latina Certamen Ciceronianum Arpinas. Acesta este a treia oara anul acesta cand Romania urca pe podiumul international al olimpiadelor la Limba Latina.

EMC: Cheltuielile pentru IT in Europa de Est cresc cu 3,8% anul acesta

Cheltuielile pentru IT in Europa de Est vor creste cu 3,8% anul acesta, comparativ cu 0,8% in Europa de Vest, a declarat Adrian McDonald, presedinte al companiei americane de stocare de date EMC pentru zona Europa, Orientul Mijlociu si Africa EMEA).

Moment istoric in SUA: One World Trade Center, cea mai inalta cladire din Vest

One World Trade Center din New York a devenit, vineri, cea mai inalta cladire din Emisfera Vestica dupa ce, ultimul fragment al constructiei a fost amplasat in varful cladirii, la doisprezece ani de la atacul.

Cine e cea mai sexy femeie din lume.

Cea mai sexy femeie din lume este actrita Mila Kunis, conform topului alcatuit de revista pentru barbati FHM, informeaza Realitatea. net. Topul a fost realizat in urma votului a peste un milion de barbati din toata lumea. Jennifer Lawrence19. Beyonce Knowles18. Mollie King17. Megan Fox16. Katy Perry15. Rita Ora14. Rosie Jones13. Jorgie Porter12. Taylor Swift11. Tulisa Contostavlos10. Georgia Salpa9. Cheryl Cole8. Kate Upton7. Pixie Lott6. Kaley Cuoco5. Kelly Brook4. Michelle Keegan3.

Basescu: in politica, cea mai buna e independenta. ...

Presedintele Traian Basescu afirma ca a devenit independent politic de cateva luni. Seful statului a declarat, sambata, in comuna constanteana Pestera, ca in politica, cea mai buna solutie este independenta, potrivit Rtv. net. Par a ma convinge tot mai mult ca cea mai buna in politica e independenta. Si eu am devenit independent de cateva luni, a precizat seful statului. Presedintele a ajuns, sambata dupa-amiaza, in comuna constanteana Pestera, unde va participa la Zilele localitatii. La .

Circulatia este restrictionata pe DN 24 pana la 1 august pentru vehiculele cu masa mai mare de 7,5 tone

Traficul rutier pe DN 24 Cosmesti, este restrictionat pentru autovehiculele cu masa totala mai mare de 7,5 tone si cu latimea mai mare de 2,6 metri, intre 14 mai si 1 august, informeaza Agerpres.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )