Libnet.ro
UNICEF

22:15

FOTO Cea mai veche casa traditionala din Salaj, salvata cu bani europeni. Cum arata monumentul istoric dupa reabilitare

Adevărul Adevărul,
FOTO Cea mai veche casa traditionala din Salaj, salvata cu bani europeni. Cum arata monumentul istoric dupa reabilitare

Casa are valoare arhitecturala deosebita fiind reprezentativa pentru familiile instarite de iobagi, din zona de nord a Transilvaniei. continuă pe Adevărul

Cea mai veche structura construita de om se ascunde in umbra acestei pesteri

PesteraTheopetra, aflata la o distanta de patru kilometri de Meteora, este, intr-adevar, un sit arheologic unic in lume. Aceasta este speciala deoarece ar fi dezvaluit unul dintre cele mai.

Cea mai influenta rochie de mireasa a anului!

Chiara Ferragni, cea mai de succes bloggerita de fashion din lume, a purtat la nunta sa o rochie de mireasa care a devenit cea mai influenta piesa vestimentara de acest tip a anului, mai influenta chiar decat rochia de mireasa a lui Meghan Markle.

Vreme calduroasa n urmatoarele 10 zile din septembrie n cea mai mare parte a tarii

Vremea va fi calduroasa in urmatoarea decada a lunii septembrie in cea mai mare parte a tarii, pastrand caracteristicile sfarsitului de vara, in timp ce precipitatiile vor fi apropiate de normele climatologice ale intervalului, reiese din prognoza de specialitate, publicata de Administratia Nationala de Meteorologie ANM), citata de Agerpres.

Meghan Markle, desemnata cea mai bine imbracata femeie a anului

Meghan Markle, devenita in luna mai ducesa de Sussex, a fost proclamata de revista People cea mai bine imbracata femeie a anului. in 2018nu se poate vorbi de stil fara sa o.

Barack Obama, critici dure pentru Donald Trump, in primul discurs politic major de la incheierea mandatului: Cea mai mare amenintare pentru democratia noastra...

Fostul presedinte al SUA, Barack Obama, a vorbit despre o politica a fricii in SUA in primul sau discurs major de la plecarea de la Casa Alba, in care a lansat un val de critici la adresa succesorului sau,.

Meghan Markle, desemnata cel mai bine imbracata femeie din lume in 2018 FOTO

Meghan Markle 37 de ani), sotia printului Harry 33 de ani) si ducesa de Sussex a Marii Britanii, a fost desemnata de revista People drept cel mai bine imbracata personalitate a anului 2018.

Aceasta este cea mai eficienta dieta. A fost inventata in 1930 si are rezultate uimitoare

Inventata in 1930 de medicul Kelly D. Brownell, dieta cu grepfruit promite ca te scapa de 10 kg in 12 zile. Exista mai multe versiuni ale acestui plan de slabit, dar idea generala din spatele dietei consta in.

Cum iti imbunatatesti memoria mancand. Cea mai simpla metoda

Te concentrezi mai greu si ti se pare ca memoria iti joaca feste? Atunci e timpul sa iei masuri. Exista mai multe alimente care iti pot ajuta creierul, pe care ar fi bine sa le incluzi in dieta ta.

Un cunoscut preot dezvaluie calea cea mai simpla ca sa scapi de dusmani!

Preotul Sorin Croitoru dezvaluie ce mai simpla cale de scapa de dusmani. Am avut multi dusmani in viata mea. Acum nu-i mai am. Ce s-a intamplat? Vazand ca nu-i pot birui, i-am iubit! Si au.

Subiectele zilei: DW: Moldova ar putea fi desfiintata, dupa alegerile din 2019, prin federalizare; Biblia Pierduta, cea mai bine vnduta carte a unui romn strrneste mnia fanaticilor din Serbia; Primul proces din Romnia desfiintat n urma protocolului dintr

Copiii nimanui. Depresia de acasa si efectele negative ale exodului. Copilul, ramas fara parinti in tara, nu a mai vrut sa vorbeasca. Statisticile vorbesc chiar de o tentativa de suicid pe saptamana cauzata de abandon. Guvernul a adoptat OUG cu dedicatie pentru ca Netejoru si Stan sa poata ramane la sefia Inspectiei Judiciare. Se suplimenteaza numarul de inspectori. Pe ordinea de zi a guvernului figureaza si un proiect de hotarare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2679 seconds )