Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO Cea mai veche cladire din Brasov a devenit obiectiv turistic si poate fi vizitata gratuit

Adevărul Adevărul,
FOTO Cea mai veche cladire din Brasov a devenit obiectiv turistic si poate fi vizitata gratuit

Biserica Sfantul Bartolomeu are 800 de ani si este oficial cea mai veche cladire din Brasov. Poate fi vizitata de turisti gratuit, iar piesa de rezistenta este un ceas solar care arata ora exacta fara sa aiba vreun mecanism. continuă pe Adevărul

Cea mai veche brnza din lume, datnd de acum 3.200 de ani, a fost descoperita ntr-un mormnt din Egiptul antic

O substanta gasita de arheologii care lucrau la un mormant antic egiptean s-a dovedit a fi cea mai veche branza descoperita vreodata, relateazaBBC News.

FOTO Cea mai longeviva manifestare a veteranilor de razboi din armata romana. in 1992 participau 78-80 persoane, acum mai sunt doar patru-cinci veterani

Infiintat in 1923, Regimentul 6 Artilerie Grea roman a avut garnizoana de resedinta la Alba Iulia, comuna Floresti judetul Cluj), Sibiu si Timisoara sediul Muzeului Banatului din Piata Huniade nr.

Real Madrid, la primul meci pe teren propriu fara Cristiano Ronaldo - Cea mai scazuta audienta din ultimii noua ani

Echipa spaniola de fotbal Real Madrid a inregistrat cel mai mic numar de suporteri la o partida de pe teren propriu, din ultimii noua ani, dupa plecarea atacantului portughez Cristiano Ronaldo la formatia italiana Juventus Torino.

ALERTA METEO! Urmeaza cea mai VIOLENTA vreme din ultima perioada!

Vreme instabila in toata tara: pe cat de cald va fi, pe atat de violente vor fi si ploile care vor aparea ca din senin! Meteorologii ne anunta ca aceasta instabilitate atmosferica se va mentine pe.

Cea mai fierbinte planeta din Universul cunoscut are o atmosfera unica

Exoplanetele, corpurile ceresti din alte sisteme solare, pot orbita foarte aproape de steaua gazda. Cea din urma poate fi mult mai fierbinte decat Soarele, iar in acest context, exoplaneta devine la fel de fierbinte ca o stea. Cea mai fierbinte planeta descoperita vreodata poate atinge temperaturi de 4. 300 grade Celsius, ceea ce o face cu [].

SOC pe piata bancara: BCR nu mai este cea mai mare banca din Romania

Schimbare istorica pe piata bancara autohtona. Banca Transilvania BT) a devenit, in primele sase luni ale anului, cel mai mare si profitabil grup bancar autohton, depasindu-si cel mai puternic rival, Banca.

Numai de bine. Probabil cea mai buna reteta negresa din lume - VIDEO

Sunt nenumarare retete de negresa, insa chef John va arata care sunt pasii pentru a face cea mai buna prajitura de acest gen. Care sunt ingredientele principale ale acestui desert delicios, aflatii in.

Eurostat: Romania are cele mai accelerate scumpiri din UE, pentru a sasea luna consecutiv

Romania a avut in iulie, pentru a sasea luna consecutiv, cea mai mare rata anuala a inflatiei dintre statele membre UE, arata datele Eurostat. Preturile de consum au inregistrat un avans de 4,3%. Romania.

Cand e planificat primul zbor pentru cel mai mare avion din lume

Cel mai mare avion din lume s-ar putea afla la doar cateva luni distanta de primul sau zbor. Stratolaunch reprezinta viziunea cofondatorului Microsoft, Paul Allen. Avionul are o anvergura mai mare decat un teren de fotbal si este echipat cu doua cabine de pilotaj, 28 de roti si sase motoare. in cele din urma, acesta va [].

Cel mai inutil aeroport din lume. A costat o avere si este inca nefolosit de 12 ani

Aeroportul de pe insula Sfanta Elena din Oceanul Atlantic, rezultatul unei investitii de 285 de milioane de lire sterline, este poreclit cel mai inutil aeroport din lume dupa mai multe etape de regres, potrivit.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )