Libnet.ro
UNICEF

09:46

FOTO Cei mai frumosi romani. Povestea lui Nicu Botas, tanarul care face mobila pentru Printesa Victoria

Adevărul Adevărul,
FOTO Cei mai frumosi romani. Povestea lui Nicu Botas, tanarul care face mobila pentru Printesa Victoria

De la 1 Decembrie, ziarul Adevarul va propune sa descoperiti, pana pe 24 ianuarie, povestile a 55 de romani frumosi, care ne fac mandri prin ceea ce fac din tara sau de dincolo de granite. continuă pe Adevărul

FOTO Cei mai frumosi romani. Andreea Bortun si Alexandru Ion, tinerii care au creat Festivalul de Teatru Tanar Ideo Ideis

Andreea Bortun si Alexandru Ion sunt doi tineri fara de care, la Alexandria, teatrul nu ar fi existat. Erau adolescenti pe vremea cand au infiintat Festivalul de Teatru Tanar Ideo Ideis, intr-un oras in care nu exista nici teatru, nici cinematograf. Astazi, Andreea Bortun este un apreciat scenarist, Alexandru Ion, un cunoscut actor, iar creatia lor a ajuns un adevarat fenomen.

FOTO VIDEO Cei mai frumosi romani: Alexandra Marcu a dus tricolorul pe cei mai inalti vulcani ai lumii

Alexandra Marcu a cucerit patru dintre marii vulcani ai planetei, iar in aceste zile se afla in tinutul exotic al insulei Papua Noua Guinee, intr-o expeditie pentru cucerirea vulcanului Giluwe, cel mai inalt din Oceania. Alexandra are doar 16 ani, iubeste muntele si tara, dovada ca poarta cu mandrie tricolorul, pentru a-l flutura pe cele mai inalte culmi.

FOTO VIDEO Cei mai frumosi romani. Mandache Leocov, parintele Gradinii Botanice din Iasi, omul care a salvat Copoul de furia sistematizarii comuniste

Mandache Leocov este cel mai important botanist din ultimii 60 de ani la Iasi. De numele sau se leaga Gradina Botanica din Iasi, nenumarate alte parcuri din oras, regularizarea albiei raului Bahlui, dar si lupta neincetata pe care a dus-o cu autoritatile comuniste pentru a salva vegetatia din Capitala Moldovei.

Cei mai buni tineri jucatori romani sunt rezerve la cluburile din strainatate

Romania si-a vandut in vara cei mai buni opt jucatori sub 25 de ani din campionatul intern, dar sapte au situatii dramnatice la cluburile la care au ajuns.

FOTO Burse de 9.600 de lei de la Tenaris pentru cei mai buni viitori ingineri din tara. Ce vor sa faca ei cu banii: motociclete si cadouri de Craciun

40 dintre cei mai buni studenti de la universitati cu profil tehnic din Romania sunt de astazi mai bogati cu aproape 10. 000 de lei. Banii le-au fost oferiti de TenarisSilcotub, prin Programul Educational Roberto Rocca, ajuns in Romania la a opta editie.

Romanii printre cei mai saraci europeni.

Romanii au fost, dupa bulgari, cei mai expusi cetateni europeni la riscul de saracie sau excluziune sociala, potrivit unui sondaj Eurostat publicat joi. Astfel, conform sondajului - 49% dintre bulgari, 42% dintre romani si 37% dintre letoni au fost expusi acestui risc. Grecia ocupa abia pozitia a patra. In ceea ce priveste persoanele care se confrunta cu privatiuni materiale severe, tot bulgarii se afla pe primul loc - 44%, urmati de romani - 30%, letoni si unguri - 26%, in vreme ce numai 1% .

Care sunt cei mai buni angajatori din Romania..

Agricola International producatorul si procesatorul de carne de pasare din Bacau), Egger Romania producator din industria lemnului), Monsanto Romania productie de seminte si pesticide) si Dell International Services producator de computere) sunt cei mai buni angajatori de pe plan local in 2013, potrivit studiului realizat de divizia de consultanta in resurse umane Aon Hewitt, parte a grupului Aon, scrie Mediafax. Studiul, realizat intr-o perioada de noua luni, analizeaza nivelul de .

Crin Antonescu: Nelson Mandela, unul dintre cei mai mari oameni de stat ai timpurilor noastre

Nelson Mandela a fost o personalitate fascinanta, unul dintre cei mai mari oameni ai timpurilor noastre, iar lumea este mai saraca odata cu disparitia sa dintre noi, a declarat, vineri, presedintele Senatului, Crin.

Macklemore Ryan Lewis sunt cei mai cautati artisti online ai anului 2013!

Duo-ul american s-a bucurat de un succes imens in acest an presarat din plin cu hituri No. 1, numeroase trofee si concerte pe cele mai mari arene din lume. Macklemore Ryan Lewis nu numai ca sunt cei mai cautati artisti ai anului 2013 la nivel global, ci si albumul lor de debut The Heist se .

Doar 14% din romani au facut voluntariat. Studentii si angajatii cu studii superioare sunt cei mai activi

Doar 14% dintre romani au facut voluntariat in ultimul an, majoritatea studenti sau angajati cu studii superioare, si au preferat sa se implice in campanii din domeniul serviciilor sociale si al protectiei mediului, arata un studiu national al Centrului de Marketing si Prognoza Sociala.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2367 seconds )