Libnet.ro
UNICEF

21:00

FOTO Cel mai varstnic locuitor din Alba este o femeie care a implinit 105 ani

Adevărul Adevărul,
FOTO Cel mai varstnic locuitor din Alba este o femeie care a implinit 105 ani

Cel mai varstnic locuitor din Alba, respectiv unul dintre cei mai in varsta din Romania, este o femeie din municipiul Aiud. continuă pe Adevărul

Cel mai vechi restaurant din lume, deschis in 1725, afectat de pandemia de COVID-19. Acum serveste de 10 ori mai putini clienti

Pana si cel mai vechi restaurant din lume a fost afectat de pandemia de coronavirus. Restaurantul Botin din Madrid, Spania, a fost deschis in 1725 si detine recordul Guinness pentru cel mai vechi restaurant.

EXCLUSIV Crestere brusca a numarului de cazuri de coronavirus in Vaslui. Detalii despre cel mai mare focar din judet: 190 de persoane infectate intr-un centru bagat in carantina

EXCLUSIV O crestere brusca a numarului de cazuri noi de coronavirus a fost raportata, marti, in cazul judetului Vaslui. in ultimele 24 de ore, au fost raportate nu mai putin de 113 imbolnaviri, cel mai.

Cel mai mare oras din Noua Zeelanda intra in CARANTINA! Cu cat a crescut numarul de cazuri in ultimele zile

Celui mai mare oras din Noua Zeelanda intra in izolare incepand de miercuri. Premierul neo-zeelandez Jacinda Ardern a luat deciziamarti, dupa aparitia a patru cazuri de Covid-19. Masura vinein.

Cel mai varstnic pacient cu COVID-19, confirmat la Buzau. Are 101 ani si este internat la Spitalul Judetean

In ultimele 48 de ore, in judetul Buzau au mai fost confirmate 63 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2. Pacientii nou confirmati au varste cuprinse intre un an si 5 luni si 101 ani. Duminica a fost raportat si un deces.

Reteta ciorba de potroace. Cel mai bun remediu pentru mahmureala

Dupa o noapte de petrecere si excese alimentare, ciorba de potroace este o mancare traditionala foarte cautata. Cel mai bun remediu pentru mahmureala este ciorba de potroace Profesorul barladean, Nicolae Curelea, un maestru al bucatariei moldovenesti propune o reteta de ciorba de potroace. Ciorba petrecaretilor, cum i se mai spune, este pe cat de simplu .

Adevarul despre cel mai mic dinozaur: ce au descoperit, de fapt, specialistii

Autorii unui studiu de mare vizibilitate publicat la inceputul acestui an, in care oamenii de stiinta sustin ca au descoperit cel mai mic dinozaur din lume, au retras acum studiul ca raspuns.

FOTO VIDEO Cum arata in tinerete unul dintre cei mai sexy barbati din lume - Transformarea importanta suferita de Jason Momoa

Este considerat unul dintre cei mai sexy barbati din lume, iar rolul Khal Drogo din Game of Thrones i-a adus recunoasterea mondiala. Jason Momoa a implinit recent 41 de ani si nu multi stiu care a fost primul rol interpretat la 19 ani de actorul nascut in Honolulu, Hawaii.

ORBAN: Cel mai probabil vom prelungi starea de alerta. Nu mai analizam nicio restrictie suplimentara

Premierul Ludovic Orban a declarat azi ca Guvernul va prelungi cel mai probabil cu alte 30 de zile starea de alerta pe intreg teritoriul tarii. Este pentru a treia oara cand este prelungita starea de alerta. Decizia ar urma sa fie luata zilele urmatoare, in conditiile in care la finalul acestei saptamani expira starea de alerta.

Mark Zuckerberg este al treilea cel mai bogat om al lumii. Reactia sefului Facebook

Cu o avere evaluata la 102 miliarde de dolari, Mark Zuckerberg devine al treilea cel mai bogat al lumii. El si-a adaugat 30 de miliarde la avere in ultimele doua luni. in fata lui Zuckerberg mai sunt doar Jeff Bezos si Bill Gates.

Cel mai aglomerat weekend de pe litoral: Peste 150.000 de persoane isi petrec sfarsitul de saptamana la malul marii. Turistilor le este aproape imposibil sa respecte masurile de distantare (VIDEO)

Este din nou furnicar pe litoral. Hotelierii vorbesc despre cel mai aglomerat weekend de pana acum la malul marii. Peste 15. 000 de turisti isi petrec sfarsitul de saptamana in statiunile de la Marea.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )