Libnet.ro
UNICEF

20:30

FOTO: Universuri subterane. Cum arata cele mai frumoase PESTERI din lume

România Liberă România Liberă,
FOTO: Universuri subterane. Cum arata cele mai frumoase PESTERI din lume

Cele mai frumoase pesteri din lume pot fi considerate ca fiind adevarate universuri subterane, iar farmecul lor este condimentat cu legende si mituri. continuă pe România Liberă

Aceasta este una dintre cele mai frumoase aplicatii pentru SMS-uri

QKSMS nu este o aplicatie foarte veche, insa deja a reusit sa atraga atentia unui public larg prin functionalitatea sa si prin usurinta cu care poate fi utilizata. Pe segmentul aplicatiilor pentru mesaje si-au facut de curand aparitia mai multi concurenti, fiecare dintre ei aducand ceva in plus. Motivul pentru care acest fenomen a aparut este ca varianta standard de Android KitKat nu a avut parte de propria aplicatie pentru mesagerie. in conditiile in care multi utilizatori au beneficiat de [].

80.000 de euro de la buget pentru ca cetatenii sa afle pe internet magazinele cu cele mai mici preturi la alimentele de baza - proiect pilot

Romanii vor avea la dispozitie incepand din luna martie 2015 o platforma online unde vor putea compara si identifica magazinele de unde pot cumpara alimentele de baza la cele mai mici preturi, potrivit unui proiect pilot anuntat vineri de Consiliul Concurentei. Proiectul va fi implementat in Capitala in perioada martie-decembrie 2015 cu o finantare de 80. 000 de euro de la bugetul de stat, urmand ca dupa incheierea acestei perioade sustinerea financiara sa se realizeze din fonduri europene, au precizat pentru HotNews. ro oficialii autoritatii.

Chinezii de la Xiaomi pregatesc unul dintre cele mai bune smartphone-uri

Chinezii de la Xiaomi ne tenteaza cu un telefon foarte bun pe care il vor lansa in curand. Dupa specificatiile scapate online este unul dintre cele mai performante.

Peste 17.100 de posturi de munca vacante la nivel national, cele mai multe fiind in Bucuresti

Peste 17. 100 de locuri de munca sunt disponibile, cele mai multe fiind in Capitala si in judetele Cluj, Prahova, Arad si Ilfov, iar cele mai putine in Suceava, Mehedinti si Bacau.

Gala Internetics 2014 a premiat cele mai bune proiecte din online-ul romanesc

Cele mai bune proiecte online din Romania au fost premiate in cadrul galei Internetics, care a avut loc pe 12 noiembrie, la Halele Carol. Surpriza serii a venit de la Digital Star, care a fost desemnata Agentia.

Dezbaterea Victor Ponta-Klaus Iohannis, primul loc in topul audientelor: B1 TV, cele mai bune cifre din ultimii cinci ani

A doua dezbatere a candidatilor la alegerile prezidentiale, Victor Ponta si Klaus Iohannis, a plasat B1 TV, postul care a gazduit intalnirea, in fruntea clasamentului audientelor, inregistrand cele mai bune cifre din ultimii cinci ani, conform Paginademedia. ro.

Trivago: Cele mai convenabile orase din lume, pentru 2015. Doua destinatii din Romania in top 20

Vizitati unele dintre cele mai incantatoare destinatiile din lume, fara sa aveti cheltuieli mari. Motorul de cautare de hoteluri www. trivago. ro a creat o lista cu cele mai avantajoase destinatii la nivel mondial, pentru anul 2015. incepand cu orase precum Mostar din Bosnia Hertegovina, se pot gasi pe lista destinatii pe placul tuturor turistilor.

Peste ce au dat speologii intr-una din cele mai cunoscute PESTERI din Romania. Am fost chemati in ADANCURI de o LUMINA stranie. Acolo era COMOARA

Pestera Izverna, situata in muntii Mehedintiului, la altitudinea de 600 de metri, este una dintre cele mai renumite rezervatii speologice din Europa. Ea a devenit celebra si mult cautata de straini dupa ce.

Una dintre cele mai fascinante pesteri din tara, cu elemente unice si rare, atrage ca un magnet specialisti din Romania si din Franta

In aceasta perioada in Pestera Tausoare din Muntii Rodnei, cea mai lunga din Carpatii Orientali si una dintre cele mai fascinante datorita descoperirilor din ultimele decenii, au loc mai multe cercetari stiintifice desfasurate de specialisti din Cluj-Napoca, Bucuresti si chiar Franta.

Universitatea de Vest a implementat unul dintre cele mai bune softuri anti-plagiat din lume

Universitatea de Vest a implementat softul anti-plagiat Turnitin, considerat printre cele mai bune programe de acest fel din intreaga lume, conform Televiziunii Romane.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,201 seconds )