Libnet.ro
UNICEF

19:15

FOTO Cele mai frumoase ilustrate retro cu orasele si statiunile Hunedoarei. Imagini rare de vacanta, in anii 1960

Adevărul Adevărul,
FOTO Cele mai frumoase ilustrate retro cu orasele si statiunile Hunedoarei. Imagini rare de vacanta, in anii 1960

Judetul Hunedoara a excelat dintotdeauna la capitolul atractii turistice. Ca marturii ale modului in care erau prezentate acestea, in anii 1960 si 1970, stau o serie de ilustrate ce prezinta cele mai frumoase locuri din zona Hunedoarei. continuă pe Adevărul

VIDEO Simona Halep a facut spectacol cu Kirsten Flipkens - Vezi cele mai frumoase puncte ale partidei

Simona Halep a debutat cu o victorie la turneul Premier 5 de la Cincinnati, numarul doi mondial trecand fara mari emotii de Kirsten Flipkens, din Belgia 6-4, 6-2, dupa o ora si 27 de minute de joc). Conform wtatennis. com, Simona a reusit punctul zilei. Intra in material pentru a vedea cele mai frumoase lovituri ale partidei.

Transalpina de Mamut, una dintre cele mai frumoase si pitoresti piste de biciclete din Romania

Una dintre clee mai frumoase si pitoresti piste de biciclete din Romania a fost deschisa la Alba Iulia. Denumita de pasionatii acestui sport Transalpina de Mamut, pista masoara peste 5 kilometri si a fost amenjata printr-o padure de pe dealul din zona de nord-vest a orasului. in campania 125 de locuri pentru care iubim Romania, va propunem o plimbare pe transalpina biciclistilor.

FOTO Cele mai uimitoare arhitecturi din China

Chiar daca nivelul de poluare din multe orase chineze atrage atentia internationala, Beijingul se poate mandri cu unele dintre cele mai uimitoare arhitecturi din ultimul deceniu, scrie The Huffington Post.

Proiectele de tratare a apei, managementul deseurilor si de plantare a spatiilor verzi au primit cele mai mai finantari din Fondul Ecologic

Din 2011 pana in prezent, Fondul National Ecologic a finantat circa 4. 000 de proiecte. Cele mai multe au fost proiecte de tratare a apei, canalizare si de constructie a statiilor de epurare, dar si proiecte ce tin de managementul deseurilor si plantarea spatiilor verzi.

Peste 16.800 de locuri de munca, disponibile joi. Cele mai multe joburi, in Bucuresti si Cluj

899 de locuri de munca sunt disponibile, joi, la nivel national, informeaza Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM). Cele mai multe joburi se gasesc in Capitala si in judetele Cluj si Prahova.

Aproape 17.900 de locuri de munca vacante, cele mai multe in Bucuresti, Cluj si Prahova

Aproape 17. 900 de locuri de munca sunt disponibile la nivel national, cele mai multe fiind in Bucuresti si judetele Cluj, Prahova, Arad si Timis, iar cele mai putine in Bacau, Caras-Severin si Mehedinti.

ANOFM: Aproape 17.900 de locuri de munca vacante, cele mai multe in Bucuresti, Cluj si Prahova

Aproape 17. 900 de locuri de munca sunt disponibile la nivel national, cele mai multe fiind in Bucuresti si judetele Cluj, Prahova, Arad si Timis, iar cele mai putine in Bacau, Caras-Severin si Mehedinti, .

Gamescom - Primele impresii despre doua dintre cele mai asteptate jocuri: The Evil Within si DriveClub pentru Sony PS4

Noi suntem la Gamescom 2014 sa testam cele mai noi jocuri si sa va aducem informatii noi din acest domeniu. Deocamdata, publicam primele impresii despre The Evil Within si DriveClub, care va fi oferit exclusiv pe consolele Sony Playstation 4.

Eurostat: Romania - printre cele mai accelerate scumpiri din UE

Romania are printre cele mai accelerate cresteri de preturi din Uniunea Europeana, inregistrand in luna iulie 2014 o rata medie a inflatiei de 1,4% pe ultimele 12 luni, exprimata in functie de indicele mediu armonizat al preturilor de consum, potrivit datelor publicate joi de Biroul european de statistica Eurostat.

VIDEO Interpretarea viselor: ce spun cele mai frecvente 10 cosmaruri

Visele inca raman un teren putin cunoscut, cercetatorii din lumea intreaga incercand sa inteleaga cum apar si mai ales de ce, cosmarurile fiind unele dintre cele mai studiate fenomene nocturne.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )