Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO: Cele mai impresionante cladiri de gara din lume

România Liberă România Liberă,
FOTO: Cele mai impresionante cladiri de gara din lume

Fie ca ne place sa calatorim sau nu, fiecare dintre noi a fost cel putin o data intr-o gara. Cladirile din lume care le gazduiesc sunt, unele dintre ele, adevarate opere arhitectonice de-a dreptul uimitoare. continuă pe România Liberă

Cele mai cunoscute logo-uri din lume si povestea din spatele lor

Logo-ul este unul din cele mai importante aspecte la o companie. Este modalitatea prin care clientii o recunosc, o identifica si mai ales sprijina crearea brand-ului.

Casa Bruck, una dintre cele mai frumoase cladiri din Timisoara, salvata de un italian care si-a convins vecinii sa o renoveze

Un italian si-a convins vecinii sa puna mana de la mana pentru a renova una dintre cele mai frumoase cladiri istorice din Timisoara, Casa Bruck. Construit in urma cu peste 100 de ani, in stilurile Art Nouveau si Secession, imobilul din Piata Unirii.

FOTO. Cele mai sexy tinute ale lui Beyonce, expuse la Rock and Roll Hall of Fame

Unele dintre cele mai sexy tinute ale cantaretei Beyonce vor fi expuse la Rock and Roll Hall of Fame in Cleveland.

FOTO: Cele mai scumpe filme realizate vreodata

Un film necesita, de cele mai multe ori, un buget considerabil pentru a fi produs. insa, acest lucru nu garanteaza intotdeauna succesul filmului, cel care hotaraste la final fiind doar publicul.

FOTO Cele mai frumoase cupluri din fata si din spatele camerelor de filmat

Primele scantei intre Angelina Jolie si Brad Pitt s-au aprins in 2005, in timpul filmarilor pentru Mr. Mrs. Smith/ Domnul si Doamna Smith. Noua ani mai tarziu, cuplul Brangelina revine pe marile ecrane in pelicula By The Sea, scrisa si regizata chiar de frumoasa actrita americana, scrie CNN.

GALERIE FOTO - Cel mai mare pod construit din PET-uri duce Timisoara in Cartea Recordurilor

Timisorenii vor sa intre in Cartea Recordurilor cu cel mi mare pod construit din PET-uri dupa ce asociatia EcoStuff Romania a amplasat pe canalul Bega un pod construit din 100. 000 de PET-uri pentru a atrage atentia asupra poluarii raurilor din Romania.

FOTO. Cum au aparut cele mai URATE cladiri din Galati

Din cauza lipsei de profesionalism si a coruptiei celor de care depinde urbanistica orasului, pe strazile Galatiului au aparut, in ultimii 10-15 ani, tot mai multe constructii ciudate, unele chiar hidoase. Este, de fapt, o manelizare a peisajului urban, la care fostii primari, de pana in 2012, Eugen Durbaca si Dumitru Nicolae, au asistat impasibili.

Foto de colectie! Printul George, cel mai fashionist bebelus din lume?

Poate ca Printul George, are doar un anisor, insa a reusit deja sa se impuna ca un veritabil fashion icon atunci cand vine vorba despre imbracaminte pentru copii, dupa cum scrie site-ul marieclaire. com. Iata, asadar, cateva dintre cele mai simpatice tinute afisate pana acum de rodul iubirii dintre Catherine, Ducesa de Cambridge, si Printul William.

De prin lume adunate! Cele mai COOL usi pe care le-ai vazut vreodata!

De la India, Portugalia sau Statele Unite ale Americii si pana la Italia, Japonia ori Spania, intr-o multime de tari se crede ca o usa frumos pictata este aducatoare de noroc! Iata, asadar, 25 dintre cele mai cool usi din lume!.

Descoperire uimitoare intr-o pestera din Romania. Sunt cele mai vechi din lume

Urmele de pasi lasate de oamenii preistorici in pestera Ciur-Izbuc din Muntii Apuseni sunt cele mai vechi de acest fel din Europa si poate chiar din lume, spun cercetatorii.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1941 seconds )