Libnet.ro
UNICEF

16:30

FOTO Cele mai interesante picioare din New York

Adevărul Adevărul,
FOTO Cele mai interesante picioare din New York

Ce spun picioarele unei femei despre ea? Se pare ca indeajuns de mult, potrivit unei fotografe din New York, care a stabilit un record din a captura membrele inferioare ale femeilor. continuă pe Adevărul

Care sunt cele mai interesante statistici legate de nasterile regale din Marea Britanie

Printul William si sotia lui, Catherine Middleton, asteapta din moment in moment nasterea primului lor copil. Ducesa de Cambridge este de azi-dimineata internata in spital si se afla in prima etapa de travaliu. in asteptarea marelui eveniment, jurnalistii CNN prezinta cele mai interesante numere, statistici si informatiile despre nasterile bebelusilor regali din Marea Britanie.

Cele mai interesante statistici legate de nasterile regale din Marea Britanie

Printul William si sotia lui, Catherine Middleton, asteapta din moment in moment nasterea primului lor copil. Ducesa de Cambridge este de azi-dimineata internata in spital si se afla in prima etapa de travaliu. in asteptarea marelui eveniment, jurnalistii CNN prezinta cele mai interesante numere, statistici si informatiile despre nasterile bebelusilor regali din Marea Britanie.

ADPM COOL! Cele mai scumpe tablouri din lume!

V-ati intrebat vreodata care sunt cele mai scumpe tablouri din lume si la cat s-ar putea ridica pretul unei astfel de opere de arta? ADPM iti prezinta astazi top 20 al celor mai scumpe tablouri vandute vreodata, de la The Card Players al lui Paul Cezanne si pana la Dora Maar au Chat al lui Pablo Picasso sau Dustheads, tablou realizat de Jean-Michel Basquiats. Continue reading .

Probleme la aterizare pe aeroportul La Guardia din New York. 10 persoane, ranite.

Zece persoane au fost ranite luni dupa-amiaza pe aeroportul newyorkez La Guardia, cand trenul de aterizare din partea din fata a unui avion Boeing care transporta 150 de persoane s-a rupt la aterizare, conform companiei aeriene Southwest, citata de AFP, potrivit Mediafax. Zece persoane au fost ranite. Patru dintre ele au primit ingrijiri la fata locului si alte sase au fost spitalizate, a precizat un purtator de cuvant al companiei. Potrivit unui bilant precedent, cinci pasageri si trei .

Clujul are cele mai mari chirii din tara pentru birourile din vile

Alternativa mai putin costisitoare la inchirierea unui birou intr-o cladire dedicata este ocuparea unei vile. in afara de Bucuresti, capitala Transilvaniei este orasul cu cele mai mari chirii practicate pe segmentul vilelor de birouri. Preturile incep de la 4,3 euro si pot ajunge pana la 10 euro.

Una din cele mai frumoase manastiri din Romania, MISTUITA de flacari. A ramas un morman de cenusa

Manastirea Varzaresti din judetul Vrancea a fost mistuita de flacari in aceasta noapte. Un incendiu puternic a distrus chiliile in care stau maicutele. Din fericire, nimeni nu a fost ranit, dar pagubele su.

Una dintre cele mai cunoscute jurnaliste din SUA a murit. A fost o adevarata institutie a presedintiei americane

Jurnalista americana Helen Thomas, care a fost acreditata la Casa Alba timp de aproape 50 de ani, timp in care in care la conducerea SUA s-au aflat 10 presedinti, a murit sambata, la varsta de 92 de ani,.

Desene futuriste cu femei afro-americane, expuse la New York

Portretele realizate de Robert Pruitt 38 de ani) sunt prezente la expozitia Femei, de la Muzeul Studio, situat in cartierul Harlem din New York. Desenele lui Pruitt ilustreaza complexitatea identitatii afro-americane - vizitatorii vor putea vedea lucrarile futuriste ale artistului pana pe 27 octombrie.

Avion cu probleme de aterizare in New York: Opt persoane au fost ranite

Un avion Boeing care transporta 150 de persoane s-a prabusit, la aterizare, luni, pe aeroportul La Guardia din New York, cauzand ranirea a opt persoane. Autoritatile au anuntat ca aeroportul a fost inchis in.

Cea mai buna veste din ultimii ani pentru sudul litoralului: vin gazele naturale.

Una dintre cele mai dureroase probleme din sudul litoralului romanesc este aproape rezolvata: incalzirea locuintelor la preturi rezonabile. Dupa ce au inghetat de frig in case, dupa ce au platit sume imense pentru gigacalorie, cele mai mari din tara, locuitorii din Mangalia, dar si cei din localitatile invecinate pot rasufla usurati: in aceasta toamna vor avea gaze naturale. SC Megaconstruct SA, in calitate de concesionar al serviciului public de distributie a gazelor naturale in municipiul .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )