Libnet.ro
UNICEF

14:00

FOTO Cele mai nesimtite parcari vazute pe strazile din Romania

Adevărul Adevărul,
FOTO Cele mai nesimtite parcari vazute pe strazile din Romania

Romanii lasa masina unde le vine la indemana, dar sunt taxati pe grupurile de Facebook care posteaza fotografii cu cele mai nesimtite parcari. continuă pe Adevărul

FOTO Catedrala Mantuirii Neamului, fata in fata cu cele mai mari si mai frumoase biserici din lume

Catedrala Mantuirii Neamului este una dintre cele mai mari din lume. Cartile bisericesti sustin ca asa cum invatatura Bisericii trebuie sa stapaneasca sufletele credinciosilor, la fel si lacasul de cult trebuie sa domine imprejurimile. Adevarul prezinta cum arata cele mai mari si cele mai frumoase biserici din lume.

Informatiile stocate in telefon, cele mai usor de pierdut

Telefonul este unul dintre cele mai folosite dispozitive pe care se pot stoca informatii, dar si printre cele mai usor de pierdut. Sapte romani din zece 65,92%) si-au pierdut cel putin o data contactele, informatiile esentiale sau pozele din telefon, arata datele colectate in urma unui chestionar realizat in mediul online de Huawei Romania.

100 de produse romanesti, lansate in anul Centenarului de unul dintre cele mai cunoscute hipermarketuri

In anul in care Romania sarbatoreste Centenarul, unul dintre cele mai cunoscute hipermarketuri lanseaza 100 de produse inedite sub brandul Hanul Boieresc.

Tenis: Una dintre cele mai talentate jucatoare refuza sa mai reprezinte Romania

Una dintre cele mai talentate jucatoare din noul val nu va mai reprezenta Romania in circuitul feminin de tenis, fiind suparata ca n-a primit niciun ajutor din partea Federatiei, anunta Tenisite. info. Raluca.

Cele mai vechi marturii despre comorile uriase ascunse in Ardeal: locurile unde au fost scoase la iveala

Cele mai vechi marturii despre comorile antice descoperite in Transilvania medievala dateaza de peste cinci secole. Cei care au gasit tezaurele pretioase au avut o soarta trista.

Cati bani au facut cele mai mari companii de pe bursa in trimestrul al treilea

Cele mai importante companii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) au reusit sa beneficieze de cresterea economiei romanesti, inregistrand, per ansamblu, rezultate operationale mai bune in trimestrul al treilea T3) dar si la nivelul ultimelor 9 luni.

Macaragiu mort in miez de noapte pe santierul unuia din cele mai importante proiecte imobiliare din Banat

Ancheta a Inspectoratului Teritorial de Munca si a Politiei la una din firmele de constructii care lucreaza la ISHO, unul dintre cele mai spectaculoase proiecte imobiliare din Banat. Ancheta a fost declansata dupa ce un macaragiu a murit, in miez de noapte, pe santier.

Fostul city manager al Timisoarei, invins in alegerile pentru sefia LPF, vrea sa fie primar intr-una din cele mai bogate comune din Romania

Sorin Dragoi, fost city manager al Timisoarei si candidat pentru sefia Ligii Profesioniste de Fotbal LPF), ocazie cu care a obtinut un singur vot, se pregateste sa candideze pentru primaria uneia din cele mai bogate comune din Romania.

A disparut ca sa nasca. Una dintre cele mai talentate jucatoare de tenis din Romania este insarcinata

Tot mai multe jucatoare din circuitul femin de tenis devin mame, iar aceasta situatie nu le-a ocolit nici pe sportivele noastre.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Pe bicicleta

Bula are bicicleta. Intr-o zi vine la ma-sa fericit: -Mama, mama, ia uite: pot sa merg pe bicicleta fara maini! -Bravo Bula! Da ai grija sa nu cazi! Mai trec cateva zile, iar vine Bula la ma-sa: -Mama,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )