Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tenis: Una dintre cele mai talentate jucatoare refuza sa mai reprezinte Romania

B1 B1,
Tenis: Una dintre cele mai talentate jucatoare refuza sa mai reprezinte Romania

Una dintre cele mai talentate jucatoare din noul val nu va mai reprezenta Romania in circuitul feminin de tenis, fiind suparata ca n-a primit niciun ajutor din partea Federatiei, anunta Tenisite. info. Raluca. continuă pe B1

A disparut ca sa nasca. Una dintre cele mai talentate jucatoare de tenis din Romania este insarcinata

Tot mai multe jucatoare din circuitul femin de tenis devin mame, iar aceasta situatie nu le-a ocolit nici pe sportivele noastre.

Dupa ce a jignit-o pe Ozana Barabancea, Iulia Albu CONTINUA RAZBOIUL! Acum a ATACAT-O pe Geanina Ilies! Una dintre cele mai proaste aparitii!

Iulia Albu loveste din nou! Aceasta analizeaza cu strictete tinutele vedetelor de la diverse evenimente mondene. Acum, fosta prezentatoare de la Antene, Geanina Ilies, a intrat in vizorul.

Marea Britanie se pregateste pentru una dintre cele mai grele ierni din ultimul deceniu

Meteorologii britanici avertizeaza ca Regatul Unit s-ar putea confrunta in decembrie cu conditii de vreme severa, precizand totodata ca nu este exclus ca aceasta iarna sa fie cea mai grea din ultimii opt ani, relateaza The Sun si The Daily Express.

100 de produse romanesti, lansate in anul Centenarului de unul dintre cele mai cunoscute hipermarketuri

In anul in care Romania sarbatoreste Centenarul, unul dintre cele mai cunoscute hipermarketuri lanseaza 100 de produse inedite sub brandul Hanul Boieresc.

Istoria unuia dintre cele mai izolate triburi: cum ar fi contribuit experimentul unui britanic la ostilitatea fata de straini

La sfarsitul secolului XIX, un ofiter britanic de marina descria vizita pe o insula izolata din Marea Andaman si intalnirea cu unul dintre cele mai enigmatice triburi de vanatori-culegatori din lume, un grup de oameni timizi, care mancau radacini si broaste testoase si depozitau craniile porcilor salbatici.

Starea partiilor din Europa: 7 dintre cele mai ieftine destinatii de pe Batranul Continent

De cativa ani, deja, turistii romani care practica sporturi de iarna prefera sa isi petreaca weekend-urile sau vacantele in statiunile montane din Europa care, spre deosebire de cele din Romania, practica tarife mai mici, au piste mai lungi si mai bine.

Digisport: Cea mai buna jucatoare de tenis din noul val nu va mai reprezenta Romnia! Nu stiu daca m-as mai ntoarce n tara

Raluca Georgiana Serban 21 de ani, 218 WTA), una dintre fetele talentate din noul val in tenisul feminin, a decis sa nu ne mai reprezinte tara. Ea a ales, zilele trecute, sa evolueze din 2019 sub culorile Ciprului.

FOTO Catedrala Mantuirii Neamului, fata in fata cu cele mai mari si mai frumoase biserici din lume

Catedrala Mantuirii Neamului este una dintre cele mai mari din lume. Cartile bisericesti sustin ca asa cum invatatura Bisericii trebuie sa stapaneasca sufletele credinciosilor, la fel si lacasul de cult trebuie sa domine imprejurimile. Adevarul prezinta cum arata cele mai mari si cele mai frumoase biserici din lume.

Fostul city manager al Timisoarei, invins in alegerile pentru sefia LPF, vrea sa fie primar intr-una din cele mai bogate comune din Romania

Sorin Dragoi, fost city manager al Timisoarei si candidat pentru sefia Ligii Profesioniste de Fotbal LPF), ocazie cu care a obtinut un singur vot, se pregateste sa candideze pentru primaria uneia din cele mai bogate comune din Romania.

Macaragiu mort in miez de noapte pe santierul unuia din cele mai importante proiecte imobiliare din Banat

Ancheta a Inspectoratului Teritorial de Munca si a Politiei la una din firmele de constructii care lucreaza la ISHO, unul dintre cele mai spectaculoase proiecte imobiliare din Banat. Ancheta a fost declansata dupa ce un macaragiu a murit, in miez de noapte, pe santier.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )