Libnet.ro
UNICEF

10:30

FOTO Cele mai spectaculoase coperte de romane politiste din toate timpurile

Adevărul Adevărul,
FOTO Cele mai spectaculoase coperte de romane politiste din toate timpurile

Cartile nu ar trebui judecate dupa aparenta, insa cand vine vorba de romanele politiste, aceasta regula pica. Cel mai adesea, coperta este una dintre cele mai bune parti ale unui roman politist. Va prezentam o galerie de astfel de opere de arta, publicate la nivel international. continuă pe Adevărul

FOTO Cele mai spectaculoase coperte de romane politiste din toate vremurile

Cartile nu ar trebui judecate dupa aparenta, insa cand vine vorba de romanele politiste, aceasta regula pica. Cel mai adesea, coperta este una dintre cele mai bune parti ale unui roman politist. Va prezentam o galerie de astfel de opere de arta, publicate la nivel international.

Cum isi primesc invitatii cladirile emblema ale Capitalei: cele mai frumoase porti catre istorie

Marmura, oglinzi uriase si decoratiuni impresionante care fac legatura intre orasul de ocum si locuri care s-au pastrat ca odinioara. Va prezentam vilele care va ofera cele mai spectaculoase porti catre trecut.

Peste 71% din apelurile la 112 sunt false. Cele mai multe sunt din Covasna, Calarasi si Mures

Peste 71% din cele peste 13 milioane de apeluri la numarul unic de urgenta 112, inregistrate in Romania in primele noua luni ale anului, au fost false. Cele mai multe au fost facute din judetele Covasna, Calarasi si Mures.

Cele mai chic si mici hoteluri din lume

Riad 9 din Fez Maroc), The Oyster Inn din Waiheke Noua Zeelanda) si Plus One din Berlin Germania) sunt doar cateva dintre cele mai chic si mai micute hoteluri din lume, conform cntraveller. com!.

Ponta: Basescu este intr-unul din cele mai proaste momente ale vietii sale politice.

Presedintele Traian Basescu se afla intr-unul din cele mai proaste momente ale vietii sale politice, a afirmat, duminica, premierul Victor Ponta, potrivit Mediafax. Cred ca domnul Traian Basescu este intr-unul din cele mai proaste momente ale vietii sale politice. Povestea asta cu cele 300 de hectare cred ca s-a transformat intr-o mlastina din care nu va mai iesi, sunt convins de chestia asta, si ce mai trage el din mlastina aia de acolo, din hectarele supraevaluate si platite din banii de la .

Cele mai mai frumoase cladiri care gazduiesc banci

Institutiile bancare tin la imaginea lor si chiar daca mediul economic este inca instabil, dorintele bancilor de a construi cladiri extravagante nu au fost stinse in totalitate. Wall-Street. ro iti prezinta cinci dintre cele mai frumoase sedii de banci.

Cele mai tari mobile made in China.

Portalul gadget. ro a realizat un clasament interesant al celor mai bune telefoane chine-zesti care ar putea avea un cuvant de spus pe plan mondial. Este vorba de telefoane Android de top care ar face fata fara probleme in competitia cu Samsung GALAXY S4, LG G2, LG Nexus 5, HTC One sau orice alt smartphone high-end cu Android. Iata modelele de telefoane: Oppo Find 5 Este considerat unul dintre cele mai frumoase telefoane Android lansate in 2013, iar pretul sau de comercializare il putem .

O romanca de 17 ani, vedeta la Hollywood. Adolescenta din Negresti-Oas joaca intr-unul dintre cele mai vizionate seriale Disney

O romanca de 17 ani este noua Hannah Montana a Hollywood-ului. Oana Grigorut, Gregory pentru americani, a lasat satul natal de langa Negresti-Oas pentru Chicago. Acum joaca intr-unul dintre cele mai.

Muzee nestiute: Cetatea Rupea, unul dintre cele mai vechi vestigii arheologice de pe teritoriul Romaniei

Cetatea Rupea este unul dintre cele mai vechi vestigii arheologice de pe teritoriul Romaniei. n prezent, Cetatea din Rupea reprezinta poate principala atractie turistica din nordul judetului Brasov. Citeste mai.

Piata noastra de gambling ar putea deveni una dintre cele mai solide din Europa

Piata autohtona a jocurilor de noroc ar putea deveni una dintre cele mai solide din Europa, considera Odeta Nestor, presedintele Oficiului National pentru Jocuri de Noroc ONJN).

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )