Libnet.ro
UNICEF

13:30

FOTO Cine a construit primele metrouri din Bucuresti: uzina care facea trenuri pentru Imperiul austro-ungar si care azi vrea sa dea tramvaiele pentru marile orase ale Romaniei (I)

Hotnews Hotnews,
 FOTO Cine a construit primele metrouri din Bucuresti: uzina care facea trenuri pentru Imperiul austro-ungar si care azi vrea sa dea tramvaiele pentru marile orase ale Romaniei (I)

Astra Vagoane Calatori este una dintre putinele fabrici infiintate inainte de primul razboi mondial, care a reusit sa treaca cu bine de nationalizare, de perioada de tranzitie de dupa revolutie si sa ajunga pe profit. in 2018, compania a avut o cifra de afaceri de 67 milioane lei si a castigat licitatiile pentru a livra tramvaie in 3 mari orase: Galati, Cluj-Napoca si Oradea. continuă pe Hotnews

Cum arata acum vaduva lui Adrian Pintea si cu ce se ocupa? Si-a refacut viata si s-a mutat din Bucuresti: Nu a suferit niciodata de cancer. Decesul sau a survenit in urma unui implant dentar(FOTO)

Lavinia Pintea Tatomir, vaduva marelui actor Adrian Pintea, a plecat definitiv din Bucuresti si si-a refacut viata. Rapus de boala la doar 52 de ani, in 2007, Adrian Pintea nu a fost uitat de publicul larg,.

Primele imagini din noul sezon Vocea Romaniei cu Horia Brenciu in locul Andrei. PRO TV a inceput filmarile

3, 2, 1si incepe Vocea Romaniei! Noul sezon al show-ului este pe roate, juratii au fost decisi, concurentii au inceput sa isi dea coate, iar platoul se sterge de praf chiar in acest moment. Primele imagini din noul sezon Vocea Romaniei Au aparut primele imagini din sezonul 9 al concursului de muzica Vocea Romaniei. Echipa .

ADMITERE POLITEHNICA 2019. Peste 6.000 de locuri la Politehnica din Bucuresti. Cat e taxa anuala

ADMITERE POLITEHNICA 2019 Un numar de 6. 045 de locuri, dintre care 1. 075 de locuri cu taxa, au fost scoase la concurs de catre Ministerul Educatiei Nationale la Universitatea Politehnica din Bucuresti, pentru.

Digi24: Drama unei familii. Sase medici de la un spital particular din Bucuresti, acuzati ca au distrus viata unui nou-nascut

Trei vieti distruse la un spital particular MedLife din Bucuresti. Asa isi rezuma drama un cuplu a carui fetita a paralizat dupa nastere. Toate analizele din timpul sarcinii aratau ca totul este perfect. Medicii nu si-au dat seama insa ca pruncul era strangulat cu cordonul ombilical, acuza parintii si confirma Directia de Sanatate Publica, ce vorbeste despre malpraxis clar. Investigatia contine si alta constatare revoltatoare: ultimele investigatii ale gravidei au fost facute la un ecograf cu monitorul defect, care nu afisa intreaga imagine.

Primele imagini din Tenet, noua trilogie a lui Christopher Nolan, dupa The Dark Knight

Christopher Nolan este unul dintre cei mai buni regizori din toate timpurile, iar performanta sa dupa filme precum The Dark Knitght, Inception sau Dunkirk ii ofera o flexibilitate sporita, cand.

VIDEO Primele imagini din drona cu intreg ciotul de autostrada care va lega Romania de Ungaria in apropiere de Oradea. Ungurii vor termina autostrada lor mai devreme

Langa Oradea, de la Biharia la Bors, sunt in lucru in prezent 5,3 km de autostrada - practic capatul vest al celebrei autostrazi Transilvania. Tronsonul se va lega direct la reteaua maghiara de autostrazi, vecinii de la vest lucrand acum la finalizarea M4 planificata pentru inceputul lui 2020. Lucrarile pe partea romaneasca au inceput in acest an, mobilizarea constructorului e buna, iar prima filmare din drona cu intreg ciotul a fost realizata de curand.

Revolta a medicilor de familie din Bucuresti

Mai multi medici de familie din Capitala ameninta ca vor da in judecata Casa de Asigurari de Sanatat.

Trafic deviat de pe Soseaua Virtutii din Bucuresti pe varianta ocolitoare provizorie

Traficul rutier va fi deviat incepand de miercuri, de la ora 15. 00, de pe Soseaua Virtutii din Bucur.

Tratamente stomatologice gratuite, in perioada vacantei, pentru copiii si studentii din Bucuresti

La initiativa Primarului General, Gabriela Firea,Primaria Municipiului Bucuresti, prinAdministratia Spitalelor si Serviciilor Medicale Bucuresti, a dotat cabinetele stomatologice din scoli si.

Accident pe bulevardul Iuliu Maniu din Bucuresti. Doi oameni au ajuns la spital

Douapersoane au fost transportate la spital duminica dupa ce au fost ranite intr-un accident de circulatie care a avut loc pe bulevardul Iuliu Maniu, a informat Brigada Rutiera Bucuresti. Potrivit.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )