Libnet.ro
UNICEF

20:45

FOTO Cine este cel mai bun actor al secoluluiXXI, desemnat de New York Times

Adevărul Adevărul,
FOTO Cine este cel mai bun actor al secoluluiXXI, desemnat de New York Times

The New York Times a dezvaluit saptamana aceasta clasamentul celor 25 cei mai buni actori si actrite ai secolului XXI, in care apar staruri de pe toate continentele, din Statele Unite in Coreea de Sud, trecand prin Franta, Brazilia, Australia si China. continuă pe Adevărul

ALEXANDRU STANEAN, DIRECTOR GENERAL: in pofida pandemiei, Teraplast are de departe cel mai bun an din istorie

Estimam pentru compania TeraPlast o crestere de patru ori a profitului fata de anul trecut, iar pentru intregul Grup discutam de o dublare * Filosofia noastra este sa venim in Romania cu produse care acum se importa in pofida pandemiei de Covid-19, TeraPlast TRP) are cel mai bun an din istorie din punctul de vedere al rezultatelor obtinute, in conditiile in care, la nivel de companie se estimeaza cresterea profitului de patru ori fata de cel de anul trecut, iar la nivel de Grup se prognozeza o dublare, a spus ieri Alexandru Stanean, director general al producatorului de materiale de constructii, in cadrul unei videoconferinte organizate de Asociatia pentru Relatii cu Investitorii la Bursa din Romania ARIR).

Cum faci acasa cel mai bun guacamole. La ce sunt atente toate gospodinele

Guacamole e un preparat foarte racoros, hranitor si delicios. Merge perfect ca gustare, dar si consumat la pranz. Cum il poti prepara, de ce ingrediente ai nevoie si care este secretul pentru a-ti iesi perfect? Poate fi mancat in mai multe moduri si combinatii. Reteta pentru guacamole. Care este secretul pentru un preparat perfect? Guacamole .

FIFA cauta cel mai bun fotbalist din vremea pandemiei

Viata, inclusiv cea fotbalistica, merge inainte, dincolo de crizele de tot felul.

Ferma 2020. Prin ce chinuri au trecut concurentii. Cine a fost cel mai afectat

Concurentii de la Ferma pot sa conteste toate parerile telespectatorilor care sustin ca totul e regizat si ca o astfel de viata e usoara. Cativa dintre ei au trecut prin chinuri imense. Cine a fost cel mai afectat in sezonul de anul acesta? Ferma 2020. Chinurile prin care au trecut concurentii. Nimeni n-ar fi crezut .

Reteta brownie, cel mai iubit desert din America. Toata lumea se va bate pe el

Se apropie sezonul cadourilor, asa ca, in cazul in care doresti sa ii impresionezi pe cei dragi cu ceva special, pregateste reteta asta de brownie. Este cel mai iubit desert din America si ne aduce aminte de Negresa din copilarie. Cum pregatesti cea mai buna reteta de brownie Desi numele te poate induce in eroare, .

CORONAVIRUS |Italia: in ultimele 24 de ore au fost inregistrate 853 decese. Cel mai mare numar inregistrat de la 28 martie

Italia a raportat, marti, 853 decese cauzate de noul coronavirus, fata de 630 inregistrate cu o zi inainte. Acesta este cel mai mare numar zilnic din 28 martie. Italia, cel mai mare numar numar de decese.

Cine este Antony Blinken, al doilea cel mai puternic om din administratia SUA

Antony John Blinken s-a nascut pe data de 16 aprilie, in anul 1962. Este un oficial guvernamental american care a functionat ca secretar adjunct de stat al SUA in perioada 2015-2017 si consilier adjunct pentru securitate nationala in perioada 2013-2015 sub conducerea presedintelui Barack Obama. Blinken este acum analist de afaceri globale pentru CNN si .

Cine este Antony Blinken. Fostul consilier al lui Barack Obama va fi numit Secretar de Stat in administratia Biden

Antony Blinken, fost consilier al lui Barack Obama, aparator al aliantelor globale si cel mai apropiat consilier de politica externa al presedintelui ales, Joe Biden, este asteptat sa fie nominalizat la.

Business report: Modificari fiscale masive decise in Parlament. Tinta ascunsa printre randuri in Programul de guvernare PNL. Ce masuri iau magazinele pentru un al doilea lockdown. Cel mai important plan pentru Romania

Modificari fiscale masive decise in Parlament * Tinta ascunsa printre randuri in Programul de guvernare PNL. Sunt luate in colimator veniturile IT-istilor si ale lucratorilor din constructii * Ce masuri iau magazinele pentru un al doilea lockdown * Daca ministrul economiei stie ca jumatate dintre mastile puse pe piata sunt neconforme, dar nu stie cine le si pune pe piata, inseamna ca nu are ce cauta in fruntea ministerului * Este urgenta intrarea in carantina a Bucurestiului? * Cel mai important plan pentru Romania. Miza: investitii de zeci de miliarde de euro si reforme * Schimbare majora la ASF. Seful juridicului se retrage din post * Poza sistemica a institutiilor bancare dupa primele trei trimestre pandemice * Brandurile romanesti, o specie pe cale de disparitie: E o strategie comuna a retailerilor de a domina piata prin forta * Radu Ghetea: Vom avea o crestere importanta de credite neperformante anul viitor.

FIFA anunta cel mai bun fotbalist al lumii in 2020: Avem lista celor 11 finalisti

In acest an, in contextul pandemiei, Gala FIFA se va organiza virtual, fara sutele de invitati care participau la festivitatea spectaculoasa care era transmisa in toata planeta.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2303 seconds )