Libnet.ro
UNICEF

13:15

Cum faci acasa cel mai bun guacamole. La ce sunt atente toate gospodinele

Playtech Playtech,
Cum faci acasa cel mai bun guacamole. La ce sunt atente toate gospodinele

Guacamole e un preparat foarte racoros, hranitor si delicios. Merge perfect ca gustare, dar si consumat la pranz. Cum il poti prepara, de ce ingrediente ai nevoie si care este secretul pentru a-ti iesi perfect? Poate fi mancat in mai multe moduri si combinatii. Reteta pentru guacamole. Care este secretul pentru un preparat perfect? Guacamole . continuă pe Playtech

Cum faci caramel, cel mai dulce sos pentru orice desert VIDEO

Caramelul este un produs de cofetarie de culoare portocaliu inchis, produs prin incalzirea zaharului. Poate fi folosit ca aroma in budinci si diferite alte deserturi, ca umplutura in bomboane sau ca topping pentru inghetata. Reteta caramel. Cum sa faci cel mai dulce sos din lume Sosul caramel se face prin amestecarea zaharului caramelizat cu smantana.

Secretul lui Ianis Hagi s-a aflat. Ce face pentru a fi cel mai bun fotbalist din vestiar

Ianis Hagi nu traverseaza cea mai buna perioada a sezonului, dar ramane optimist pentru viitor. A pierdut echipa la Glasgow Rangers, iar selectionerul Mirel Radoi l-a retrogradat la nationala de tineret. Pentru tricolorii mici, Ianis nu a avut o prestatie convingatoare in meciul cu Danemarca. Dar calificarea a fost obtinuta de elevii lui Adrian Mutu .

Succes urias pentru Adelina Pestritu, cel mai bun influencer al anului 2019. Ce i se intampla la un an de cand si-a facut aparitia la Los Angeles

A trecut un an de cand Adelina Pestritu a fost desemnata cel mai bun influencer din Romania. Se bucura si inainte de un succes urias in mediul online, dar iata ca acum are parte de surprize noi, are parte de confirmari ca munca sa da roade. Despre ce e vorba?.

Fructul care face minuni pentru romani. Este mai bun decat medicamentele

Un fruct pe care unii il ocolesc este foarte benefic pentru organism si e mai bun decat medicamentele. Despre ce e vorba si cum ai putea sa-l introduci mai mult in dieta ta zilnica? Fructul minune. Ce beneficii iti aduce daca il consumi? Toamna are mii de bunatati, iar pe langa peisajele boeme si energia .

Sase localitati din jurul Bucurestiului au rata de infectare peste 11 Cel mai mare indice, la Snagov in Ilfov sunt in carantina 11 localitati

Sase localitati din jurul Capitalei - Berceni, Bragadiru, Clinceni, Dobroesti, Mogosoaia si Snagov - au rata de infectare la mia de locuitori de peste 11, cel mai mare indice - aproape 12 - fiind in Snagov, conform datelor transmise de Prefectura Ilfov. Unsprezece localitati din judet sunt in carantina.

Studiu CIES: Jucatorii francezi, stranierii cel mai bine reprezentati in Liga I

Jucatorii francezi sunt stranierii cel mai bine reprezentati in prima divizie a campionatului Romaniei, Liga I, potrivit unui studiu efectuat de Observatorul pentru fotbal CIES).

Marea Britanie planuieste un imprumut de 400 de miliarde de lire sterline. Cel mai mare imprumut public dupa al II-lea Razboi Mondial

Marea Britanie planuieste un plan colosal de imprumut, in valoare de 400 de miliarde de lire sterline, cel mai mare imprumut public dupa al II-lea Razboi Mondial, din pricina pandemiei de COVID-19. Detaliile vor.

Coordonatorul campaniei nationale de vaccinare anti-COVID: in cel mai fericit caz, putem avea primele doze de vaccin spre sfarsitul lunii decembrie. Avem toata capacitatea de stocare

Medicul Valeriu Gheorghita, desemnat sa coordoneze campania nationala de vaccinare impotriva noului coronavirus, spune ca, in cel mai optimist scenariu, primele doze de vaccin ar putea ajunge in Romania in a.

CORONAVIRUS |Toronto, cel mai mare oras din Canada, intra in izolare incepand din 23 noiembrie

Orasul Toronto, cel mai mare din Canada, si o parte din imprejurimile sale vor intra in izolare incepand de luni, in contextul inmultirii in ritm ingrijorator a cazurilor de infectare cu noul.

Cel mai mare oras din Canada intra in izolare incepand de luni

Toronto, cel mai mare oras din Canada, va intra de luni in izolare din cauza agravarii epidemiei de COVID-19, a anuntat prim-ministrul provinciei Ontario, citat de AFP. Potrivit autoritatilor, perioada de carantina va dura cel putin 28 de zile, iar cei care incalca masurile risca o amenda de aproximativ 500 de euro.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )