Libnet.ro
UNICEF

13:45

FOTO Cine sunt cei mai buni voleibalisti din Ministerul de Interne. Tatal si fiul care au pus umarul la cucerirea aurului

Adevărul Adevărul,
FOTO Cine sunt cei mai buni voleibalisti din Ministerul de Interne. Tatal si fiul care au pus umarul la cucerirea aurului

Reprezentativa Inspectoratului de Jandarmi Judetean Salaj a cucerit aurul la editia din acest an a Campionatului de volei al Ministerului Afacerilor Interne, ce a avut loc in perioada 15-19 iulie, la Drobeta-Turnu Severin, si care a reunit mai multe echipe din diverse structuri ale MAI. continuă pe Adevărul

Una buna, alta rea: IT-istii romani, cei mai bine platiti din tara, dar cu cele mai mici salarii din regiune

De multi ani deja, IT-istii se numara printre cei mai bine platiti angajati din Romania, insa, prin comparatie cu specialistii din regiune, salariile de peste 800 de euro ale romanilor se claseaza pe ultimul loc.

Pensionarii din Romania sunt revoltati. Cine sunt cei care primesc indemnizatii de peste 18.000 de lei

Un nou raport despre situatia pensiilor de serviciu a fost anuntat de Casa Nationala de Pensii Publice CNPP)! Potrivit datelor centralizate, numarul de beneficiari de pensii de serviciu, la sfarsitul lunii iunie 2019, ajungea la 9312 de persoane, in crestere cu 9 persoane fata de luna precendenta. Pensionarii care beneficiaza de indemnizatii de peste 18.

Surpriza! Cei mai bogati candidati la europarlamentare nu au fost din PSD! Patru topuri absolut surprinzatoare!

In ultimii ani, unul dintre cele mai rostogolite sloganuri in Romania este acela ca pesedistii sunt cei mai bogati si ca au facut o gramada de bani in urma contractelor cu statul. Citeste si: Bomba!.

Cele mai sigure locuri din avion, dezvaluite: unde e cel mai bine sa stai

Cei de la KLM India au fost nevoiti sa-si ceara scuze, dupa ce au postat pe Twitter care sunt cele mai sigure locuri din avion in timpul unei prabusiri. in cazul in care mergi cu avionul,.

Klaus Iohannis a acceptat ministrii propusi de Viorica Dancila. Cine sunt acestia

Presedintele Romaniei a semnat, in cursul zilei de miercuri, 24 iulie 2019, numeroase decrete. Printre altele, Klaus Iohannis a acceptat si ministrii propusi de Viorica Dancila. Iohannis a acceptat ministrii propusi de Viorica Dancila Presedintele Romaniei a semnat azi, 24 iulie, decretele prin care a numit ministrii propusi de premierul tarii in cadrul ministerelor de .

Doua maicute false au aruncat un barbat pe sinele de tren. Cine sunt femeile care au speriat Vasluiul

Doua femei imbracate in haine de maicute au aruncat un barbat pe sinele de tren. Incidentul socant s-a petrecut in gara din Vaslui. Cele doua au agresat si alte persoane in ultimele zile. Politistii le ancheteaza. Doua maicute false au aruncat un barbat pe sinele de tren, in gara din Vaslui Doua femei, mama si .

Batran de 83 de ani, bataie sora cu moartea pentru 6 lei si un telefon. Cine sunt atacatorii

Talharie fara chip de Dumnezeu! Doi tineri au batut crunt un batran de 83 de ani pentru 6 lei si un telefon. Sentinta hotilor este una de neimaginat. Batran de 83 de ani, batut crunt pentru 6 lei si un telefon Doi barbati au talharit un batran pentru doar 6 lei si un telefon mobil.

IT-istii romani au cele mai mici salarii din regiune

Cele mai mari salarii din regiune pentru cei care lucreaza in IT le incaseaza specialistii din Estonia, a caror medie salariala neta este de 1. 567 de euro pe luna, potrivit eJobs. Ei sunt urmati de cei Slovenia, cu 1. 341 de euro lunar, cei din Cehia, cu 1. 289 de euro si cei din Slovacia, care castiga, in medie, 1. 159 de euro.

HOROSCOP. Care sunt cele mai enervante obiceiuri ale fiecarui nativ

Nimeni nu e perfect, cu totii avem defecte mai mult sau mai putin enervante, dar pe care de cele mai multe ori incercam sa le indreptam. Iata care sunt cele mai proaste obiceiuri ale fiecarei zodii. nb.

Cat costa un bilet la Untold, pentru 4 zile de festival. intre 1 si 4 august, Cluj-Napoca este cel mai scump oras din tara

Untold 2019 se apropie cu pasi repezi! Cu toate ca preturile nu sunt deloc mici la niciunul din spectacolele de muzica organizate vara de vara, majoritatea tinerilor gasesc resurse pentru a avea noi experiente. Cat costa un bilet la Untold pentru 4 zile? Cat costa un bilet la Untold pentru cele 4 zile? Dupa Neversea .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )