Libnet.ro
UNICEF

11:00

FOTO: Ciolos, intalnire cu Juncker si Tusk, pe Aeroportul Henri Coanda. Ce au discutat oficialii

România Liberă România Liberă,
FOTO: Ciolos, intalnire cu Juncker si Tusk, pe Aeroportul Henri Coanda. Ce au discutat oficialii

51: Dacian Ciolos a discutat cu Jean-Claude Juncker si Donald Tusk despre actuala situatie politica din Romania, a precizat premierul desemnat, pentru Mediafax. continuă pe România Liberă

FOTO: Ciolos, intalnire cu Juncker si Tusk, pe Aeroportul Henri Coanda

Premierul interimar Sorin Cimpeanu si prim-ministrul desemnat Dacian Ciolos se vor intalni, sambata dupa-amiaza, cu presedintele Consiliului European, Donald Tusk.

Comisia Europeana despre intalnirea Ciolos-Tusk-Juncker: Continuam sa lucram impreuna pentru Europa

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, si presedintele Consiliului European, Donald Tusk, au avut, sambata, o intalnire pe aeroportul Henri Coanda, cu premierul desemnat Dacian Ciolos, o fotografie cu cei trei oficiali fiind publicata pe contul de Twitter al Comisiei Europene.

Dacian Ciolos a avut o intalnire cu Donald Tusk si Jean-Claude Juncker pe aeroportul Otopeni. / Comisia Europeana: Continuam sa lucram impreuna pentru Europa

Premierul desemnat Dacian Ciolos si premierul interimar Sorin Cimpenu au avut, sambata dupa-amiaza, o intalnire cu presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, si cu presedintele Consiliului European, Donald Tusk, pe aeroportul Otopeni. Juncker si Tusk au facut o escala la Bucuresti pentru a se intalni cu premierul desemnat Dacian Ciolos in drumul spre Turcia, unde cei doi oficiali europeni participa la summit-ul G20 de la Ankara.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )