Libnet.ro
UNICEF

06:45

FOTO Claudinha, cea mai tare luptatoare de jiu-jitsu din lume, in premiera in Romania. E ca Ronaldo in fotbal sau Michael Jordan la baschet

Adevărul Adevărul,
FOTO Claudinha, cea mai tare luptatoare de jiu-jitsu din lume, in premiera in Romania. E ca Ronaldo in fotbal sau Michael Jordan la baschet

Cea mai titrata centura neagra feminina din lume, nimeni alta decat brazilianca Claudia Doval, campioana mondiala, europeana si pan-americana la jiu-jitsu titluri castigate in 2018), se afla in premiera in Romania. continuă pe Adevărul

Digisport: Multumesc, Roger. M-ai facut de rs n fata copiilor! Cea mai tare reactie, dupa ce Federer a cstigat titlul 100

Roger Federer a castigat titlul 100 din cariera si a devenit al doilea jucator din istoria tenisului care atinge aceasta borna, dupa Jimmy Connors, care are 109 titluri in palmares. Federer l-a invins in finala de la Dubai pe grecul Stefanos Tsitsipas, scor 6-4, 6-4.

Cea mai buna aplicatie Google din 2018- De la ESEC la SUCCES: Are peste 10 milioane de descarcari

Google a desemnat aplicatia anului 2018, potrivit startupcafe. ro. Cu peste 10 milioane de descarcari, aplicatia Drops, lansata in 2015 si dedicata invatarii limbilor straine, a devenit preferata.

Unde se afla cea mai mare rezerva de aur din Romania si care este valoarea ei

Cel mai mare zacamant de aur si cupru din Romania se gaseste la Rovina. Cele peste 200 de tone de la Rovina ar valora peste 5 miliarde de dolari. Rovina este al doilea cel mai mare zacamant aurifer din Europ.

Norica Nicolai spune ca cea mai buna solutie ar fi un candidat comun PSD-ALDE pentru alegerile prezidentiale si l indica pe Tariceanu

Europarlamentarul ALDE Norica Nicolai a declarat sambata, la Bistrita, ca, in opinia sa, cea mai buna solutie pentru actuala coalitie de guvernare in vederea alegerilor prezidentiale din acest an ar fi un candidat comun, care sa corespunda unui profil de presedinte responsabil, capabil sa gaseasca solutii pentru tara.

Zeci de institutii de invatamant din strainatate isi prezinta oferta la Bucuresti; destinatia cea mai cautata UK

Aproximativ 80 de institutii de invatamant - licee, universitati, dar si centre de cursuri si de tabere din strainatate isi prezinta oferta educationala sambata si duminica la Bucuresti, in cadrul World Education Fair, destinatia cea mai cautata de.

VIDEO Australia a avut parte de cea mai calduroasa vara din istorie

Australia a avut parte de cea mai calduroasa vara de cand sunt inregistrate astfel de date, conform Biroului pentru Meteorologie, relateaza BBC.

Cea mai ieftina Tesla, disponibila pentru achizitie: ce trebuie sa stii despre Model 3 de 30.000 de euro

La aproape doi ani de la lansarea oficiala a Model 3, Tesla a decis sa vanda versiunea cea mai ieftina a autoturismului. Este vorba de varianta de 30. 000 de euro. Cu cativa ani inainte de.

MASA ROTUNDA ROMEPS / RADU COSTAN, HIRSCH POROZELL: Polistirenul expandat, cea mai eficienta solutie de izolare termica

Polistirenul expandat reprezinta cea mai eficienta solutie de izolare termica a cladirilor, potrivit domnului Radu Costan, director de marketing la compania Hirsch Porozell, care precizeaza: Atunci cand termoizolam cladirile cu polistiren expandat urmarim confortul termic - sa fie caldura iarna si racoare vara. Mai urmarim si costurile lucrarii de termoizolatie, care trebuie sa fie reduse - atat costurile initiale, de realizare a izolatiei, cat si cele ulterioare, de exploatare a locuintei gaz, curent electric, lemne etc).

Sase detinuti din Penitenciarul Colibasi au reusit cea mai spectaculoasa evadare din Romania ultimilor ani

In noaptea de 4/5 martie 2000, sase detinuti din Penitenciarul Colibasi au reusit cea mai spectaculoasa evadare din Romania ultimilor ani. Prizonierii au taiat gratiile de la grilajul de siguranta, au.

Succes cu gust amar. Banca Transilvania a detronat BCR si a devenit cea mai mare banca din Romania

Banca Transilvania a devenit cea mai mare banca din Romania, dupa nivelul activelor, detronand BCR, arata datele pe 2018 publicate de cele doua institutii financiare. Aceasta victorie are un gust amar, insa, in contextul in care Guvernul a decis la finalul anului trecut sa taxeze bancile dupa nivelul activelor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2058 seconds )