Libnet.ro
UNICEF

10:45

Unde se afla cea mai mare rezerva de aur din Romania si care este valoarea ei

Antena3 Antena3,
Unde se afla cea mai mare rezerva de aur din Romania si care este valoarea ei

Cel mai mare zacamant de aur si cupru din Romania se gaseste la Rovina. Cele peste 200 de tone de la Rovina ar valora peste 5 miliarde de dolari. Rovina este al doilea cel mai mare zacamant aurifer din Europ. continuă pe Antena3

Unde se afla cea mai mare rezerva de aur din Romania si care este valoarea ei

Aur. Acesta este cuvantul pentru care multi oameni au facut sacrificii imense de-a lungul istoriei. Cel mai mare zacamant de aur si cupru din Romania se gaseste la Rovina. Cele peste 200 de tone de la Rovina ar.

Succes cu gust amar. Banca Transilvania a detronat BCR si a devenit cea mai mare banca din Romania

Banca Transilvania a devenit cea mai mare banca din Romania, dupa nivelul activelor, detronand BCR, arata datele pe 2018 publicate de cele doua institutii financiare. Aceasta victorie are un gust amar, insa, in contextul in care Guvernul a decis la finalul anului trecut sa taxeze bancile dupa nivelul activelor.

Business report: Daca OUG 114 nu este retrasa, vom asista la cea mai mare nationalizare de la instaurarea comunismului; Sase efecte negative ale ordonantei 114 pentru piata gazelor din Romnia

Antreprenoriatul romanesc, la marginea prapastiei. Numarul companiilor care si-au intrerupt activitatea in anul 2018 este aproape de maximul din ultimul deceniu, iar vulnerabilitatea companiilor va conduce la cresterea numarului de insolvente in perioada 2019-2020 cu cel putin 20%, arata o analiza realizata de Iancu Guda. Covasna, Harghita si Mures au promovat regiunea sub brandul Tinutul Secuiesc. Judetele Covasna, Harghita si Mures au promovat regiunea prin intermediul unui stand comun, sub brandul Tinutul Secuiesc, la cea de-a 42-a editie a Targului de turism international Utazas de la Budapesta si la Targul de Turism al Romaniei TTR), organizat la centrul expozitional Romexpo.

Business report: Cresterea costului cu forta de munca mult peste pragul de atentie si cea mai mare din UE; Statul continua negocierile cu Beretta: Investitie initiala de peste 5 milioane euro; Bio vs non-bio n magazinele romnesti. Sigla eco face pretul d

StandardPoors va evalua ratingul Romaniei in martie. E posbila coborarea perspectivei sau chiar retrogradare la junk, din cauza OUG 114. Surse din mediul financiar bancar sustin. TOP Cele mai fiabile masini second-hand, de trei ani vechime, aflate pe piata europeana. Recent aparut, Studiul de Fiabilitate J. Power dezvaluie care sunt cele mai fiabile modele de.

Cum va arata turnul de 120 de metri construit de Iulian Dascalu la Iasi. Va fi a treia cea mai mare cladire din Romania

Omul de afaceri iesean Iulian Dascalu vrea sa extinda complexul comercial Iulius Mall din Iasi cu o cladire inalta de 120 de metri, scrie Apix. ro.

Cel mai mare fond suveran din lume va creste investitiile in Marea Britanie, indiferent de rezultatul Brexitului

Cel mai mare fond suveran de investitii priveste dincolo de efectele negative imediate ale Brexitului si pariaza pe Marea Britanie si in viitor, scrie Business Insider.

Cea mai buna aplicatie Google din 2018- De la ESEC la SUCCES: Are peste 10 milioane de descarcari

Google a desemnat aplicatia anului 2018, potrivit startupcafe. ro. Cu peste 10 milioane de descarcari, aplicatia Drops, lansata in 2015 si dedicata invatarii limbilor straine, a devenit preferata.

Romania este cea mai productiva tara din lume. Motivul trist care a dus la aceasta performanta

Romania are cea mai mare productivitate dintre economiile dezvoltate din lume, dar aceasta performanta a fost atinsa dintr-un motiv trist: numarul masiv al romanilor care au emigrat.

Povestea imaginii din Romania care a castigat un premiu la cea mai importanta competitie de fotografie din lume

Alex Robciuc, un fotograf originar din Maramures, a castigat un premiu la Sony World Photography Awards 2019, cea mai importanta competitie foto din lume, dupa ce a fost nominalizat pe lista scurta. La National Award s-au acordat 62 premii pe natiuni, iar Alex a luat National Award Romania.

HOROSCOP. Cea mai norocoasa zodie este, fara niciun dubiu, aceasta!

Stim deja ca norocul ni-l facem singuri in mare parte, insa exista si acel dram asupra caruia nu avem nicio putere. Te-ai intrebat vreodata care este cea mai norocoasa zodie? Desi fiecare semn astrologic are.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2385 seconds )