Libnet.ro
UNICEF

18:15

FOTO Un colectionar de camere vechi a fost arestat pentru ca avea una folosita de comunistii din URSS pentru spionaj

Adevărul Adevărul,
FOTO Un colectionar de camere vechi a fost arestat pentru ca avea una folosita de comunistii din URSS pentru spionaj

Un colectionar de camere foto a fost arestat pentru ca avea una nepotrivita cu functia lui de civil. E vorba de o camera de spionaj creata de sovietici si pe care, se pare, ucrainianul nu avea voie s-o detina. continuă pe Adevărul

Un fost asistent social din Capitala, arestat pentru ca a violat o tanara cu probleme psihice

Un fost asistent social din Capitala a fost arestat pentru ca a violat o tanara cu probleme psihice, dupa care a vandut-o proxenetilor. Potrivit procurorilor DIICOT, barbatul si un complice al sau.

Preotul inchisorii din Bacau, acuzat ca le dadea detinutilor telefoane mobile, arestat pentru 29 de zile

Preotul inchisorii din Bacau, acuzat ca le dadea detinutilor telefoane mobile contra cost, la spovedanie, a fost arestat pentru 29 de zile. Potrivit unor surse apropiate anchetei, preotul Octavian Balan ascunde tel.

Faze tari: Un american a fost arestat dupa ce a incercat sa-si exorcizeze iubita de 80 de ani; Si-a ingropat limuzina sa o conduca si pe lumea cealalta; O fata de 13 ani a locuit cateva luni intr-un aeroport dupa ce a pacalit pe toata lumea

Vecinii n-au mai suportat si au dat-o in judecata. Face asta in fiecare zi cu sotul ei. Nu se poate. Vecinii unei femei din Marea Britanie au ajuns la disperare, din cauza comportamentului acesteia. Au dat-o in judecata, iar acum ea risca sa. Moment socant la o nunta! A venit cu testicolul taiat, in mana. Un cuplu din Anglia a fost nevoita sa-si amane nunta din cauza unui incident mai putin placut. In timp ce-si faceau juramintele de iubire in fata lui Dumnezeu, un barbat plin.

Preotul Penitenciarului Bacau, arestat pentru luare de mita, a primit interdictia de a mai sluji

Preotul Penitenciarului Bacau, arestat la sfarsitul saptamanii trecute pentru luare de mita, a primit interdictia de a mai sluji pana la pronuntarea unei decizii definitive in cazul sau. Arhiepiscopia.

Opt persoane au fost arestate pentru furt electronic

Politia din Marea Britanie a arestat opt persoane, dupa ce un grup de infractori a furat aproximativ 1,5 milioane euro de la Barclays, preluand controlul asupra sistemului informatic al bancii, informeaza AFP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )