Libnet.ro
UNICEF

17:15

FOTO Cum arata cea mai frumoasa jucatoare din WTA la varsta la care s-a apucat de tenis

Adevărul Adevărul,
FOTO Cum arata cea mai frumoasa jucatoare din WTA la varsta la care s-a apucat de tenis

Sorana Cirstea este intre primele 40 de jucatoare ale lumii, conform clasamentului oficial WTA, dar si cea mai frumoasa jucatoare din circuitul feminin. continuă pe Adevărul

Miss World 2017. Ea este cea mai frumoasa femeie din lume.

Cea mai frumoasa femeie din lume a fost desemnata in cadrul finalei concursului Miss World 2017, desfasurat in orasul Sanya din China. Iata cine a impresionat cel mai mult juriulu.

Angelina Jolie a slabit enorm. Cum arata actrita care altadata era considerata cea mai frumoasa femeie din lume

Chiar si atunci cand nu adopta o tinuta foarte sofisticata, frumoasa Angelina Jolie reuseste sa straluceasca ca o adevarata stea de la Hollywood. Zilele trecute, de exemplu, aceasta a organizat un eveniment cu intrebari si raspunsuri pentru fani, la Teatrul Egiptean din Hollywood.

ACCIDENT AVIATIC! Cea mai mare aeronava din lume s-a prabusit. Care este raportul victimelor (FOTO, VIDEO)

Cea mai mare aeronava din lume a fost testata. Din nefericire, dupa ce primul zbor a fost o reusita. Airlander 10, s-a prabusit, sambata, in Bedfordhsire, Marea Britanie. Potrivit BBC, doua.

Contractul de credit sau certificatul de casatorie? Studiu: Care este cea mai importanta SEMNATURA din viata pentru romani

Un studiu Provident arata ca pentru multi romani cea mai importanta semnatura din viata este, surprinzator, pe contractul de credit. Astfel, pentru 26% dintre respondenti spun ca semnatura pe.

Clasamentul WTA: Mihaela Buzarnescu, cea mai buna clasare din cariera (locul 60 - a depasit-o pe Maria Sharapova); Simona Halep, in continuare lider

Castigatoare a turneului ITF de la Toyota Japonia), Mihaela Buzarnescu a urcat pe locul 60 in ierarhia WTA cea mai buna clasare din cariera), performanta cu care a depasit-o pe Maria Sharapova 61 in lume). Simona Halep se mentine lider pentru a saptea saptamana la rand 6175 puncte).

VIDEO|Cea mai mare aeronava din lume s-a prabusit

Cea mai mare aeronava din lume, Airlander 10, s-a prabusit, sambata, in Marea Britanie. Accidentul s-a produs in Bedfordhsire, la mai putin de 24 de ore de la un test de zbor efectuat cu succes.

Cea mai mare aeronava din lume s-a prabusit - VIDEO

Cea mai mare aeronava din lume, Airlander 10, s-a prabusit, sambata, in Marea Britanie. Accidentul s-a produs in Bedfordhsire, la mai putin de 24 de ore de la un test de zbor efectuat cu.

Eurostat: Aproape jumatate dintre copiii din Romania, in risc de saracie, cea mai mare rata din UE

Aproape jumatate dintre copiii din Romania 0-17ani) se aflau in risc de saracie in anul 2016, cea mai mare proportie din Uniunea Europeana, potrivit celor mai recente date disponibile, prezentate luni de Eurostat.

FOTO Sponsorii au grija de Simona Halep! Ce cadou a primit cea mai buna jucatoare a lumii de la una dintre firmele care si-a asociat imaginea cu a ei

Simona Halep este cea mai buna jucatoare de tenis a lumii, conform clasamentului WTA, drept pentru care atrage si contracte de sponsorizare.

Subiectele zilei: Cum arata cele mai sarace locuri din lume, fata de alea din Romania; Romania, somata de Comisia Europeana sa reduca spagile din sistemul medical; Ce s-a ales de promisiunile PSD dupa numai 10 luni

Romania s-ar putea apara cu rachete din Franta. Rachete cu raza scurta, cumparate din Franta, ar putea apara spatiul aerian al Romaniei, aflat deasupra bazelor militare sau obiectivelor strategice. Rachetele sunt construite de una dintre cele mai mari firme de profil din Europa. Iordache cere sa treaca pe la el toate legile care au legatura cu Justitia. Parlamentul aproba. Mai precis, Iordache vrea ca el si ceilalti colegi majoritari sa primeasca dreptul de a examina, modifica si completa, dupa caz, toate actele normative care au legatura cu Justitia.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )