Libnet.ro
UNICEF

15:30

Miss World 2017. Ea este cea mai frumoasa femeie din lume.

ADPM ADPM,
Miss World 2017. Ea este cea mai frumoasa femeie din lume.

Cea mai frumoasa femeie din lume a fost desemnata in cadrul finalei concursului Miss World 2017, desfasurat in orasul Sanya din China. Iata cine a impresionat cel mai mult juriulu. continuă pe ADPM

Angelina Jolie a slabit enorm. Cum arata actrita care altadata era considerata cea mai frumoasa femeie din lume

Chiar si atunci cand nu adopta o tinuta foarte sofisticata, frumoasa Angelina Jolie reuseste sa straluceasca ca o adevarata stea de la Hollywood. Zilele trecute, de exemplu, aceasta a organizat un eveniment cu intrebari si raspunsuri pentru fani, la Teatrul Egiptean din Hollywood.

Cine este castigatoarea Miss World 2017 FOTO

Titlul de Miss World 2017 a fost castigat de Miss India, modelul Manuschi Chhillar, in varsta de 20 de ani, devenind astfel cea de-a sasea femeie indiana care castiga ravnita coroana.

O indianca in varsta de 20 de ani, studenta la Medicina, a castigat titlul Miss World 2017

Manushi Chhillar, o indianca in varsta de 20 de ani, studenta la Medicina, a castigat titlul Miss World 2017, sambata, la Sanya China), aducand astfel India la egalitate cu Venezuela din punct de vedere al numarului de trofee castigate de reprezentantele tarilor, relateaza News. ro.

Amenda de 26.000 de euro pentru cea mai bogata femeie a Norvegiei

Cea mai bogata femeie din Norvegia, care are numai 22 de ani, s-a vazut nevoita sa plateasca o amenda piperata dupa ce a fost prinsa beata la volan. Cu toate acestea, tanara a scapat usor, scrie presa internationala.

MISS WORLD 2017. Cine este noua regina a frumusetii mondiale (FOTO)

Lumea are o noua noua regina a frumusetii O tanara studenta din India a fost incoronata sambata ca Miss World, potrivit lalibre. be. Manushi Chhillar, studenta la medicina este a.

Contractul de credit sau certificatul de casatorie? Studiu: Care este cea mai importanta SEMNATURA din viata pentru romani

Un studiu Provident arata ca pentru multi romani cea mai importanta semnatura din viata este, surprinzator, pe contractul de credit. Astfel, pentru 26% dintre respondenti spun ca semnatura pe.

Faze Tari: Cea mai bogata femeie din Norvegia a primit o amenda de 26.000 de euro pentru ca a condus beat; Unui barbat i s-a indeplinit ultima dorinta: sa i se puna in sicriu felul preferat de mancare; Si-a vandut virginitatea cu o suma record! S-au batu

O profesoara din Columbia isi obliga elevii sa se culce cu ea, in schimbul notelor mari. O profesoara din Columbia risca sa ajunga la inchisoare dupa ce si-a. O tanara de 22 de ani este considerata o imblanzitoare de aligatori. Pupa si imbratiseaza reptilele. O tanara din New York a decis sa se.

Star Wars The Last Jedi: care este cea mai buna veste despre viitorul film

Mai sunt cateva saptamani pana la lansarea oficiala a Star Wars The Last Jedi, dar abia acum aflam un detaliu important despre viitoarea pelicula. Star Wars este cea mai profitabila franciza a ultimilor 50 de ani, chiar daca ne apropiem de cateva zeci de filme din universul Marvel. Din acest motiv, interesul fanilor pentru fiecare [].

FOTO Sponsorii au grija de Simona Halep! Ce cadou a primit cea mai buna jucatoare a lumii de la una dintre firmele care si-a asociat imaginea cu a ei

Simona Halep este cea mai buna jucatoare de tenis a lumii, conform clasamentului WTA, drept pentru care atrage si contracte de sponsorizare.

Tesla a prezentat noul model Roadster, cea mai rapida masina de serie din lume

Tesla a prezentat un nou model Roadster, o versiune a masinii sport originale. Potrivit lui Elon Musk, este cea mai rapida masina de productie. Accelereaza de la 0 la 100 de km/h in doar 1,9 secunde si ar.

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )