Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep si-a aflat prima adversara din 2019. Are un bilant pozitiv in fata ei, dar va avea o misiune grea la Sydney

Adevărul Adevărul,
Simona Halep si-a aflat prima adversara din 2019. Are un bilant pozitiv in fata ei, dar va avea o misiune grea la Sydney

Simona Halep va intra direct in turul al doilea al turneului de la Sydney, ultimul dinainte de Australian Open, care va incepe saptamana viitoare. continuă pe Adevărul

Simona Halep isi cunoaste prima adversara din 2019. Ora debutului in noul sezon!

Pentru Simona Halep perioada de asteptare a luat sfarsit si lidera mondiala va debuta, miercuri, in noul an competitional.

Simona Halep isi cunoaste prima posibila adversara de la Sydney

Lidera mondiala Simona Halep isi incepe sezonul 2019 la turneul de la Sydney, unde face figura de principala favorita.

WTA Brisbane: Naomi Osaka, prima nfrngere din 2019: A fost depasita de Lesia Tsurenko

Japoneza Naomi Osaka, locul 5 WTA si cap de serie numarul 2, a ratat calificarea in finala turneului de categorie Premier de la Brisbane, dupa ce a fost invinsa, sambata, cu scorul de 6-2, 6-4, de ucraineanca Lesia Tsurenko, locul 27 WTA.

Schimbari in Top 10 WTA dupa prima saptamana din 2019. Cine urca si cine cade inainte de Australian Open

Simona Halep nu a mai jucat din luna septembrie, dar in ciuda acestui fapt ramane lider in clasamentul mondial WTA.

Simona Halep a scapat de o adversara puternica, care s-a retras de pe tabloul de la Sydney

Simona Halep revine pe teren saptamana viitoare, cand va juca la turneul de la Sydney, unde intra direct in turul secund.

Misiune grea pentru Simona Halep! Tenismena si-a aflat adversarele de la turneul din Sydney

Simona Halep, locul 1 WTA, se pregateste intens pentru primul turneu de pe anul 2019, cel care va incepe la Sydney, duminica, 6 ianuarie. Romanca va intra in concurs marti, direct in turul doi. Sunt 8 din.

S-a aflat primul adversar al Simonei Halep din 2019! Liderul mondial din tenisul feminin deschide balul cu una din victimele sigure

Simona Halep isi incepe traseul in circuitul mondial din tenisul feminin in optimile turneului de la Sydney, dotat cu premii totale de 823. 000 de dolari, acolo unde o va infrunta pe Ashley Barty, relateaza.

Inca doua zile libere pentru Simona Halep la Sydney. Cand debuteaza in noul sezon!

Simona Halep a ajuns la Antipozi inca din prima zi a noului an si pregateste intens debutul in noul sezon competitional.

SIMONA HALEP - ASHLEIGH BARTY. Anunt-soc inainte de primul meci al Simonei in 2019! Ce cote are romanca la casele de pariuri

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, va juca primul sau meci din 2019 contra australiencei Ashleigh Barty, in optimile turneului WTA de la Sydney, dotat cu premii totale de 823. 000 de.

PREMII-RECORD la Australian Open 2019: Cati bani poate castiga SIMONA HALEP daca ia prestigiosul trofeu

Australian Open a inceput neoficial de astazi, cu etapa calificarilor. Avem si noi emotiile noastre, pentru ca Simona Halep, liderul tenisului mondial feminin, va intra de pe tabloul principal al competitiei, si.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )