Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO. Cum arata moartea. A fost surprinsa pentru prima data in imagini

Antena3 Antena3,
FOTO. Cum arata moartea. A fost surprinsa pentru prima data in imagini

Moartea este un proces care se intinde pana la nivel celular si pe care nici un organism de pe Pamant nu-l poate ocoli. Pentru prima data, oamenii de stiinta au observat o fluorescenta albastra care. continuă pe Antena3

Coca Cola va lansa o BAUTURA ALCOOLICA pentru prima oara in istoria sa

Pentru prima oara in istoria sa, Coca Cola va lansa o bautura alcoolica pe piata japoneza, unde va fi vanduta la cutie. Compania va intra intr-o categoirie de bauturi japoneze numite Chu-Hi care sunt.

Coca Cola va lansa o bautura alcoolica pentru prima oara in istoria sa

Coca Cola va lansa pentru prima oara in istoria sa o bautura alcoolica, tinta fiind piata japoneza unde va vinde o bautura dulce, la cutie. Compania va intra intr-o categoirie de bauturi japoneze numite Chu-Hi care sunt dulci, au diverse arome si cantitatea de alcool este intre 3 si 8%.

Manelistul Leo de la Strehaia a fost RETINUT pentru inselaciune

Leo de la Strehaia, personaj foarte cunoscut in lumea mondena si a manelor, a fost retinut pentru 24 de ore de catre ofiterii IPJ Mehedinti, pentru infractinea de inselaciune. Manelistul a fost saltat.

Ludovic Orban, ACHITAT DEFINITIV in dosarul in care a fost acuzat pentru fapte de coruptie

Ludovic Orban a fost achitat luni in dosarul in care a fost judecat pentru folosirea influentei in scopul obtinerii unor foloase necuvenite, informeaza B1 TV. Decizia definitiva a fost luata de magistratii.

Emisiile medii de CO2 ale masinilor noi vandute in Europa au crescut anul trecut pentru prima oara dupa 2007

Declinul diesel-urilor, masini la care emisiile de CO2 erau reduse, dar si cresterea record pentru SUV-uri au fost factori care au facut ca emisiile medii ale masinilor noi vandute in Europa sa creasca dupa zece ani de scadere, arata datele JATO. Toyota, Peugeot si Citroen stau cel mai bine, iar Dacia este pe locul 9. In topul tarilor, Norvegia sta cel mai bine datorita numarului mare de masini electrice. Romania a avut emisii in linie cu media europeana, iar Polonia si Elvetia au avut cele mai mari emisii.

L-au scos pentru prima oara in lume. Uite cum arata in realitate noul Audi A6!

Organizata in perioada 8 - 18 martie, editia din acest an a Salonului Auto International de la Geneva marcheaza prima aparitie in fata publicului larg a noului Audi A6. Proiectat pentru a concura impotriva unor nume precum BMW Seria 5 si Mercedes E-Class, automobilul de clasa medie al companiei germane va fi disponibil la vanzare incepand cu iunie 2018.

O noua crima oribila ingrozeste Romania. O barmanita a fost ucisa pentru bani

O femeie a fost ucisa noaptea trecuta, cu sange rece, langa gara din Satu Mare. Femeia lucra ca barmanita intr-un local cand a fost atacata de un barbat care a vrut sa fure incasarile. Victima a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )