Libnet.ro
UNICEF

10:15

Manelistul Leo de la Strehaia a fost RETINUT pentru inselaciune

B1 B1,
Manelistul Leo de la Strehaia a fost RETINUT pentru inselaciune

Leo de la Strehaia, personaj foarte cunoscut in lumea mondena si a manelor, a fost retinut pentru 24 de ore de catre ofiterii IPJ Mehedinti, pentru infractinea de inselaciune. Manelistul a fost saltat. continuă pe B1

Leo de la Strehaia, retinut pentru inselaciune

Leo de la Strehaia a fost retinut pentru 24 de ore, luni seara, in urma audierilor intr-un dosar dosar de inselaciune, acesta fiind acuzat ca ar fi vandut o statueta presupusa a fi din aur unui roman stabilit.

Manelistul Leo de la Strehaia si fiul acestuia, vizati intr-un dosar de inselaciune cu obiecte din aur

Supranumit Printul Tiganilor, manelistul Leo de la Strehaia, pe numele lui real Ioan Mihai Stelica, va fi audiat la sediul Politiei din Strehaia pentru inselaciune, dupa ce i-ar fi vandut unui cetatean american o statueta pretinzand ca este din aur.

Leo de la Strehaia si fiul acestuia, vizati intr-un dosar de inselaciune cu obiecte din aur

Supranumit Printul Tiganilor, manelistul Leo de la Strehaia, pe numele lui real Ioan Mihai Stelica, va fi audiat la sediul Politiei din Strehaia pentru inselaciune, dupa ce i-ar fi vandut unui cetatean american o statueta pretinzand ca este din aur.

Un subofiter al Serviciului de patrulare a fost retinut dupa un denunt

Un subofiter al Serviciului de patrulare din UTA Gagauzia a fost retinut in urma denuntului unei femei din Cantemir, care s-a plans ca paratul a pretins 470 de euro, sustinand ca are influenta si poate sa intermedieze sustinerea probelor pentru obtinerea permisului de conducere.

Un barbat din Galati, suspectat ca si-a ucis fosta iubita, a fost retinut de politisti. Femeia facuse cateva sesizari la Politie, ultima pe 2 februarie

Un barbat din comuna galateana Pechea, suspectat ca si-a ucis, joi, pe strada, fosta iubita cu lovituri de cutit, din cauza ca aceasta nu mai voia sa se impace cu el, dupa ce s-a intors la sotul ei si la cei doi copii, a fost retinut si va fi prezentat instantei cu propunere de arestare preventiva pentru omor, anunta News. ro. Femeia facuse cateva sesizari la Politie referitoare la comportamentul agresiv al fostului iubit, ultima fiind din 2 februarie anul acesta.

Ludovic Orban, ACHITAT DEFINITIV in dosarul in care a fost acuzat pentru fapte de coruptie

Ludovic Orban a fost achitat luni in dosarul in care a fost judecat pentru folosirea influentei in scopul obtinerii unor foloase necuvenite, informeaza B1 TV. Decizia definitiva a fost luata de magistratii.

UPDATE Leo de la Strehaia, retinut de politie - presa

Cantaretul Leo de la Strehaia a fost retinut de politie, scriu tabloidele romanesti. Din primele informatii, citate de cancan. ro, el a incercat sa vanda o statueta sustinand ca este din aur, lucru neadevarat. Potrivit sursei citate, au fost facute perchezitii la locuinta lor, unde nu era prezent. 54 Leo de la Strahaia a fost ridicat dintr-un autoturism oprit in municipiul Arad si a fost escortat la politisti pana la sediul Politiei Judetene Mehedinti, unde va fi audiat.

O noua crima oribila ingrozeste Romania. O barmanita a fost ucisa pentru bani

O femeie a fost ucisa noaptea trecuta, cu sange rece, langa gara din Satu Mare. Femeia lucra ca barmanita intr-un local cand a fost atacata de un barbat care a vrut sa fure incasarile. Victima a.

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2314 seconds )