Libnet.ro
UNICEF

08:30

FOTO Cum arata noul stadion din Targu Jiu. Arena sportiva va fi una dintre cele mai moderne din tara

Adevărul Adevărul,
FOTO Cum arata noul stadion din Targu Jiu. Arena sportiva va fi una dintre cele mai moderne din tara

Lucrarile la noul stadion din municipiul Targu Jiu se apropie de final. Potrivit autoritatilor locale, noua arena va fi gata in luna iulie. continuă pe Adevărul

Incident socant intr-un parc din Targu Jiu! Un tanar de 22 de ani a murit dupa ce a fost lovit de un arbore

Un tanar de 22 de ani, din judetul Prahova, a murit, dupa ce a fost lovit de un arbore in Parcul Central din Targu Jiu, in timp ce desfasura activitati de curatare a copacilor, potrivit.

Un tanar de 22 de ani a murit dupa ce a fost lovit de un arbore in Parcul Central din Targu Jiu

Un tanar de 22 de ani, din judetul Prahova, a murit, in aceasta seara la Spitalul Judetean de Urgenta din Targu Jiu, dupa ce a fost lovit de un arbore in Parcul Central din Targu Jiu, in timp ce desfasura activitati de curatare a copacilor.

Fabrica de cablaje auto din Targu Jiu va fi inaugurata peste cateva zile

Fabrica de cablaje auto din municipiul Targu Jiu data in folosinta pana la sarsitul acestei luni. Inaugurarea va avea loc, cel mai probabil, pe data de 28 mai, cand sunt asteptati sa participe si reprezentantii de la varful companiei japoneze Sumitomo.

Cum va arata noul mall din Brasov ce se construieste pe platforma fostei uzine Hidromecanica. Investitia se ridica la 60 de milioane de euro

AFI Palace a obtinut toate autorizatiile necesare, inclusiv pe cea de mediu, si se pregateste sa demareze investitia de 60 de milioane de euro. Noul mall va fi gata anul viitor.

Campioana ligii a IV-a Timis isi ianugureaza noul stadion cu nocturna intr-un meci contra Legendelor Nationalei de Fotbal a Romaniei

Noul stadion Emilian Pavel din comuna Ghiroda - preactic lipita de Timisoara ca zona metropolitana, va fi inaugurat oficial in cadrul unui meci demonstrative intre ACS Ghiroda si Legendele Nationalei de Fotbal a Romaniei.

Marian Negrescu, inlocuit din functia de director al Teatrului Elvira Godeanu

Marian Negrescu va fi inlocuit din functia de director al Teatrului Elvira Godeanu din Targu Jiu, dupa ce a fost declarat incompatibil de ANI, decizie care a ramas definitiva prin hotarare judecatoreasca.

Muzeul de Stiintele Naturii din Targu Mures si Cetatea Ladislau din Caras-Severin vor fi reabilitate pe fonduri europene

Muzeului de Stiintele Naturii din Targu Mures si Cetatea Ladislau din Caras-Severin vor fi reabilitate pe fonduri europene, contractele de finantare in valoare de circa 30 milioane lei fiind semnate marti de ministrul Dezvoltarii regionale, administratiei publice si fondurilor europene MDRAPFE), Sevil Shhaideh.

WTA: Simona Halep se mentine pe 4 - Elina Svitolina, noul lider din Race to Singapore

Dupa ce a pierdut finala turneului Premier 5 de la Roma, Simona Halep a ratat sansa de a urca pe locul 3 in ierarhia WTA de simplu. Elina Svitolina, sportiva care a invins-o pe Simona, este noul lider din Race to Singapore, ierarhie care stabileste jucatoare care se vor califica la Turneul Campioanelor.

FOTO Atmosfera de poveste in Parcul Central. Mii de gulgute au luminat aleile parcului si operele lui Brancusi

Festivalul luminii s-a desfasurat. aseara, pentru a opta oara in municipiul Targu Jiu. Aleile din Parcul Central si operele lui Brancusi au fost luminate feeric de mii de gulgute.

Cum va arata noul Mall ce se construieste pe platforma fostei uzine Hidromecanica. Investitia se ridica la 60 de milioane de euro

AFI Palace a obtinut toate autorizatiile necesare, inclusiv pe cea de mediu si se pregateste sa demareze investitia de 60 de milioane de euro. Noul mall va fi gata anul viitor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )