Libnet.ro
UNICEF

00:07

FOTO Cum arata unul dintre cele mai moderne blocuri operatorii din Romania. Lucrarile au costat peste noua milioane de lei

Adevărul Adevărul,
FOTO Cum arata unul dintre cele mai moderne blocuri operatorii din Romania. Lucrarile au costat peste noua milioane de lei

Dupa cinci ani de munca si investitii, a fost inaugurat unul dintre cele mai modern blocuri operaorii, din Romania, dedicate urologiei. Noua sectie care poate fi comparata cu cele mai dotate sectii de urologie din Europa, urmand ca medicii sa realizeze interventii minim-invazive, unele dintre ele in premiera. continuă pe Adevărul

Premiera in lumea stiintifica: A fost descoperit unul dintre cele mai bine pazite secrete ale Universului (VIDEO)

Unul dintre cele mai bine pazite secrete ale Universului a fost descoperit de oamenii de stiinta. in premiera, cercetatorii au putut observa fuziunea a doua stele neutronice, un veritabil foc de.

Vine barza in casa unuia dintre cele mai indragite cupluri (FOTO)

John Legend si sotia lui, Chrissy Teigen, au devenit, dupa multe incercari, parintii unei fetite pe nume Luna. Cei doi fac parte printre cele mai indragite cupluri dintre celebritatile.

Cine este Paul Stanescu, propus ministru al Dezvoltarii: unul dintre cei mai grei baroni PSD, si-a bagat fratele in Parlament si sotia in Ministerul Educatiei

Paul Stanescu este numele cel mai vehiculat pentru inlocuirea lui Sevil Shhaideh la Ministerul Dezvoltarii. Stanescu, seful PSD Olt, este unul dintre baronii PSD cu mare influenta in partid. A fost presedintele CJ Olt timp de 8 ani, iar din 2016 e senator. El si-a impus si fratele pe listele parlamentare, Alexandru Stanescu fiind deputat, iar sotia sa a ajuns din profesor la Scoala generala Visina consilier la Ministerul Educatiei.

Cine este Paul Stanescu, propus ministru al Dezvoltarii: unul dintre cei mai grei baroni PSD, si-a bagat fratele in Parlament si sotia in Ministerul Educatiei, e vizat de o ancheta DNA

Paul Stanescu este propunerea PSD pentru a o inlocui pe Sevil Shhaideh in functia de ministru al Dezvoltarii si vicepremier in guvernul Mihai Tudose. Stanescu, seful PSD Olt, este unul dintre baronii PSD cu mare influenta in partid. A fost presedintele CJ Olt timp de 8 ani, iar din 2016 e senator. El si-a impus si fratele pe listele parlamentare, Alexandru Stanescu fiind deputat, iar sotia sa a ajuns din profesor la Scoala generala Visina consilier la Ministerul Educatiei. Potrivit publicatiei ConcretInOlt, DNA a comunicat in luna septembrie a acestui an ca dosarul care-l vizeaza pe Stanescu pentru abuz in serviciu este in lucru la structura centrala a parchetului anti-coruptie Sursa).

FOTO Cladirile care fac din Timisoara unul dintre cele mai frumoase orase din Romania

Chiar daca multe dintre cladirile istorice din oras sunt inca in paragina, Timisoara se poate lauda cu multe cladiri istorice superbe care ii dau orasului un farmec aparte.

Una dintre cele mai profitabile companii romanesti, pe cale de a fi inghitita de ALDE

ALDE este pe punctul de a obtine majoritate in consiliul de administratie al Electrica, unul dintre cei mai mari furnizori de electricitate din Romania, astfel ca aceasta companie va fi politizata complet, acuza Gabriel Dumitrascu, fost sef al privatizarii din Ministerul Economiei si unul din cei care a ajutat la listarea companiei, dar si specialisti din domeniu.

Geniu in informatica. Povestea elevului roman care ar putea deveni unul dintre cei mai prolifici inventatori ai secolului

La doar 13 ani, Mircea Palade se poate lauda ca a uimit lumea programatorilor. Anul acesta a castigat medalia de aur la Olimpiada Nationala, cel mai important concurs de informatica destinat elevilor din.

Depresia majora, una dintre cele mai grave boli

Depresia este una dintre cele mai frecvente boli cu care se confrunta oamenii astazi. Cu toate acestea, impactul sau continua sa fie tacut si discret, o realitate inconfortabila careia nu toata lumea stie sa ii faca fata sau despre care doreste sa vorbeasca.

FOTO Cum arata pe hartie nodul rutier Alba Iulia Nord de pe Autostrada Sebes - Turda. Proiectul a primit autorizatie de construire

Nodul rutier Alba Iulia Nord, unul dintre cele mai complexe proiecte de pe lotul 1 al Autostrazii Sebes - Turda a primit autorizatie de construire.

Unul dintre cei mai apreciati artisti romani, la un pas sa ajunga la spital. Cum si-a riscat sanatatea pentru cariera (FOTO)

Liviu Teodorescu a fost la un pas sa ajunga la spital. Cantaretul si-a riscat sanatatea, totul de amorul artei. Liviu Teodorescu a filmat noul sau videoclip Asa e ea dulce si si-a pus.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2338 seconds )