Libnet.ro
UNICEF

19:00

Vine barza in casa unuia dintre cele mai indragite cupluri (FOTO)

B1 B1,
Vine barza in casa unuia dintre cele mai indragite cupluri (FOTO)

John Legend si sotia lui, Chrissy Teigen, au devenit, dupa multe incercari, parintii unei fetite pe nume Luna. Cei doi fac parte printre cele mai indragite cupluri dintre celebritatile. continuă pe B1

Una dintre cele mai indragite trupe romanesti va concerta in America (FOTO)

Trupa 3 Sud-Est, una dintre cele mai indragite formatii romanesti de acum cativa ani, s-a gandit sa concerteze si in America, cu oczia implinirii a 20 de ani de la.

Una dintre cele mai indragite actrite romance, pe patul de spital de doua luni. Ce accident a suferit (FOTO)

Actrita Ani Cretu trece prin momente sensibile de doua luni, de cand a suferit un accident la locul de joaca. Aceasta a fost nevoita sa se opereze la coloana, iar acum este in curs de.

Una dintre cele mai cunoscute romance de peste hotare a devenit mama. Ce nume deosebit va purta copilul (FOTO)

Balerina Alina Cojocaru este in culmea fericirii. Romanca considerata una dintre cele mai mari balerine ale lumii a devenit pentru prima oara mama. Alina Cojocaru si partenerul sau, coregraful.

Semenicul ar putea deveni una dintre cele mai importante destinatii romanesti pentru schiorii din tara si strainatate

Trei unitati administrativ teritoriale din Caras-Severin au semnat un protocol, pentru urmatoarele 15 luni, pentru intocmirea unui proiect de transformare a zonei Semenic-Crivaia-Trei Ape intr-unul dintre cele mai importante domenii schiabile din tara.

Declaratia socanta a unui fost preot roman: Pupatul unor cadavre ciopartite este una dintre cele mai odioase forme de exprimare a unor aspiratii umane

Un fost preot cunoscut in mediul online drept Ion Aion critica fanatismul crestinilor romanilor, care au ajuns sa venereze moaste cum n-a vazut tot Evul Mediu. Reactia acestuia a.

Pupatul unor cadavre ciopartite este una dintre cele mai odioase forme de exprimare a unor aspiratii umane. Preotul ateu revine cu declaratii socante

Ilie Toader, care a publicat Spovedania unui preot ateu sub pseudonimul Ion Aion a luat atitudine fata de pelerinajul ortodox de la Sf. Parascheva intr-o postare recenta pe Facebook: Dar.

VIDEO Mii de pelerini au mers pe Calea Sfintilor, in una dintre cele mai mari procesiuni religioase din tara

Joi seara, mii de pelerini si numerosi clerici au luat parte la pelerinajul Calea Sfintilor. De vineri sunt asteptati cei mai multi pelerini la Hramul Sfintei Parascheva, deja zeci de mii de credinciosi au trecut pe la racla.

Cele mai bune zece orase potrivite pentru o minivacanta

O vacanta de un weekend este o oportunitatea perfecta de a te incarca cu energie, o sansa sa evadezi din viata de zi cu zi pentru 48 de ore. Probabil cei mai multi dintre noi nu stim ce sa alegem atunci cand planuim o vacanta pe termen scurt, tocmai pentru ca oferta e bogata si fiecare persoana ia in considerare anumiti factori precum timpul petrecut in trafic, capacitatea de acomodare sau siguranta. Prima aplicatie de calatorii in Europa a realizat o lista cu 100 de orase perfecte pentru calatoriile de weekend, iar CNN a selectat si a realizat o lista cu cele mai potrivite zece orase pentru o vacanta de scurta durata.

Verdictul dur al unui fost preot roman: Pupatul unor cadavre ciopartite este una dintre cele mai odioase forme de exprimare a unor aspiratii umane

Intr-un mesaj postat pe Facebook, un fost preot cunoscut in mediul online drept Ion Aion critica bigotismul romanilor, care au ajuns sa venereze moaste cum n-a vazut tot Evul Mediu. Reactia acestuia a venit intr-un moment in care opinia publica dezbatea intens fenomenul Arsenie Boca, un simplu carismatic in opinia absolventului de Teologie care a lepadat haina preoteasca, pentru a scrie cartea Spovedania unui preot ateu.

A fost gasita una dintre cele patru persoane disparute in Dunare

Autoritatile sarbesti au gasit una dintre cele patru persoane care se aflau in masina ce a cazut sambata in Dunare. Este vorba despre o femeie de 42 de ani, urmand ca sotul si.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )