Libnet.ro
UNICEF

17:45

FOTO Cum se regenereaza natura dupa incendiile din Australia

Adevărul Adevărul,
FOTO Cum se regenereaza natura dupa incendiile din Australia

Incendiile majore de vegetatie extinse in mare parte din Australia au devastat suprafete uriase din mediul inconjurator. continuă pe Adevărul

Ce s-a intamplat cu fetita unui pompier care a murit in incendiile din Australia. Fotografia care a indurerat o lume intreaga

Imaginile cu o fetita care se joaca langa sicriul tatalui ei, un pompier care a murit in timp ce se lupta cu flacarile care au devastat Australia, au emotionat o lume intreaga. Andrew ODwyer a murit, la varsta de 36 de ani, dupa ce autospeciala in care se afla s-a rasturnat, in timpul unei interventii.

Incendiile din Australia: Lewis Hamilton doneaza jumatate de milion de dolari

Pilotul de Formula 1 Lewis Hamilton a anuntat ca va dona jumatate de milion de dolari pentru sustinerea pompierilor si a asociatiilor pentru protectia animalelor afectate de incendiile din Australia, relateaza bbc. com.

ATP: Jucatorii au donat jumatate de milion de dolari dupa incendiile devastatoare din Australia

Jucatorii din circuitul ATP au donat 725. 000 de dolari australieni 500. 000 de dolari americani) pentru a contribui la eforturile World Wildlife Fund cu privire la revigorarea faunei si florei dupa incendiile devastatoare de vegetatie din Australia.

Incendiile din Australia au parjolit o suprafata de 103.000 de kilometri patrati, marimea Coreei de Sud

Incendiile de vegetatie din Australia au parjolit in ultimele luni o suprafata de 10,3 milioane de hectare 103. 000 de kilometri patrati), de marimea Coreii de Sud, mai ales pe coasta de est a tarii, relateaza Reuters.

Avertisment pentru Simona Halepco. Cum se prezinta situatia la Australian Open, dupa incendiile din ultimul timp

Se apropie primul Grand Slam al anului, Australian Open, care se va disputa in conditii diferit,e date fiind incendiile din ultima vreme.

Dezastrul din Australia: Stare de urgenta dupa ce a fost emisa o noua alerta privind un val de caldura. Oamenii sunt evacuati- VIDEO

Dezastrul din Australia continua dupa ce a fost emisa o noua alerta privind un val de caldura extrema care ar urma sa loveasca statul Victoria in cursul zilei de vineri. Aici a fost declarata stare de urgenta si oamenii sunt evacuati asteptandu-se izbucnirea unor noi incendii masive de vegetatie, relateaza BBC News.

Leonardo DiCaprio, donatie record pentru victimele din Australia. Cu ce suma ii va ajuta pe cei afectati

Celebrul actor Leonardo DiCaprio va face o donatie uriasa unei organizatii care se ocupa cu combaterea incendiilor din Australia. Cu ce suma va contribui actorul pentru salvarea victimelor care au avut de suferit in urma incendiului? Leonardo DiCaprio da o mana de ajutor victimelor din Australia. Suma uriasa pe care a donat-o Actorul premiat cu .

Speranta infloreste in padurile parjolite din Australia. IMAGINI incredibile! Am vrut sa arat lumii ca natura ne spune ca totul va fi in regula

Fotografii incredibile facute in ultimele zile in Australia, devastata de incendiile de vegetatie, dezvaluie puterea naturii de a se regenera.

Zeci de ursi koala au fost salvati si ingrijiti intr-o scoala din Australia - VIDEO viral

In Adelaide a fost creat un centru pentru ingrijirea ursilor koala salvati din incendiile devastatoare care au mistuit Australia.

DUPA ATACURILE DIN IRAK Pretul aurului a trecut de 1.600 de dolariuncie

Maxim istoric pe piata noastra: 218,2474 leigramul de aur Cotatia aurului a trecut ieri, pe piata externa, pragul de 1. 600 de dolari uncia, pentru prima oara in mai bine de sase ani, dupa atacurile lansate de Iran asupra unor tinte americane din Irak, ca raspuns la atacul SUA care l-a ucis saptamana trecuta pe comandantul iranian Qassem Soleimani.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )