Libnet.ro
UNICEF

10:15

Leonardo DiCaprio, donatie record pentru victimele din Australia. Cu ce suma ii va ajuta pe cei afectati

Playtech Playtech,
Leonardo DiCaprio, donatie record pentru victimele din Australia. Cu ce suma ii va ajuta pe cei afectati

Celebrul actor Leonardo DiCaprio va face o donatie uriasa unei organizatii care se ocupa cu combaterea incendiilor din Australia. Cu ce suma va contribui actorul pentru salvarea victimelor care au avut de suferit in urma incendiului? Leonardo DiCaprio da o mana de ajutor victimelor din Australia. Suma uriasa pe care a donat-o Actorul premiat cu . continuă pe Playtech

Leonardo DiCaprio a salvat un barbat care plutea in deriva de 11 ore in Marea Caraibelor

Actorul american Leonardo DiCaprio, aflat in vacanta in Caraibe, a ajutat la gasirea unui barbat care cazuse de pe un iaht si plutea in deriva de 11 ore, potrivit Mediafax, care citeaza dailymail. co. uk.

Aproximativ 10.000 de camile vor fi impuscate in regiunile afectate de seceta din Australia, devastata de incendii de vegetatie

Lunetisti din Australia s-au urcat miercuri in elicoptere pentru a incepe exterminarea a pana la 10. 000 de camile, in conditiile in care seceta conduce turmele mari de animale salbatice in cautare de apa in apropierea localitatilor situate in zonele indepartate, punand in pericol comunitatile indigene, scrie Agerpres, care citeaza AFP. Masura este luata in contextul in care Australia a fost afectata in 2019 de cel mai calduros si secetos an din istoria inregistrarilor meteorologice, seceta severa secand sursele de apa din unele orase si alimentand incendiile de vegetatie care au devastat zona de sud-est a tarii.

Incendiile din Australia: Lewis Hamilton doneaza jumatate de milion de dolari

Pilotul de Formula 1 Lewis Hamilton a anuntat ca va dona jumatate de milion de dolari pentru sustinerea pompierilor si a asociatiilor pentru protectia animalelor afectate de incendiile din Australia, relateaza bbc. com.

Artistii romani se implica pentru ajutorarea victimelor incendiilor din Australia

Peste 40 de artisti romani vand diverse creatii intr-o licitatie ce are loc pe Facebook pana pe 15 ianuarie, pentru a strange fonduri in beneficiul a patru organizatii care lupta impotriva incendiilor din Australia sau care au ca scop ingrijirea victimelor acestor incendii.

Incendiile din Australia: Federer, Nadal si Serena Williams vor juca meciuri demonstrative pentru ajutorarea victimelor

Mai multi jucatori si jucatoare de tenis, intre care Roger Federer, Rafael Nadal si Serena Williams, vor participa, la 15 ianuarie, la meciuri demonstrative pentru ajutorarea victimelor incendiilor de vegetatie din Australia, informeaza lequipe. fr.

Incendiile din Australia, consecinte globale: cat de departe a ajuns norul de fum si cat este de toxic

Amploarea incendiilor din Australia a facut inconjurul lumii, iar consecintele dezastrului incep sa se simta si in alte colturi ale lumii. Organiza Meteorologica Mondiala OMM) a venit cu un avertisment foarte important legat de urmarile norului de fum generat de incendiile din Australia. Dincolo de situatia foarte grava in care se afla continentul australian, norul .

Ce s-a intamplat cu fetita unui pompier care a murit in incendiile din Australia. Fotografia care a indurerat o lume intreaga

Imaginile cu o fetita care se joaca langa sicriul tatalui ei, un pompier care a murit in timp ce se lupta cu flacarile care au devastat Australia, au emotionat o lume intreaga. Andrew ODwyer a murit, la varsta de 36 de ani, dupa ce autospeciala in care se afla s-a rasturnat, in timpul unei interventii.

Dezastrul din Australia: Stare de urgenta dupa ce a fost emisa o noua alerta privind un val de caldura. Oamenii sunt evacuati- VIDEO

Dezastrul din Australia continua dupa ce a fost emisa o noua alerta privind un val de caldura extrema care ar urma sa loveasca statul Victoria in cursul zilei de vineri. Aici a fost declarata stare de urgenta si oamenii sunt evacuati asteptandu-se izbucnirea unor noi incendii masive de vegetatie, relateaza BBC News.

VEZI cu cat iti VA CRESTE PENSIA in functie de ANUL in care te-ai pensionat! BANI MAI MULTI pentru pensionarii din ROMANIA!

Vesti bune pentru pensionarii din Romania! REPEDE CLICK AICI - POZE EXPLICITE SI NECENZURATE CU ANDREEA BERECLEANU GOALA PUSCA iN CADA! GALERIE FOTO INTERZISA MINORILOR) Pensiile vor creste de la 1.

Daniel Chitou a fost pus sub acuzare pentru ucidere din culpa in cazul accidentului rutier. Ce a declarat dupa audieri

Daniel Chitoiu a fost pus oficial sub acuzare pentru ucidere din culpa in dosarul accidentului din judetul Arges, in care si-au pierdut viata doua persoane. Fostul ministru al Finantelor in guvernarea USL a fost audiat, joi dimineata, la Parchetul de pe langa Tribunalul Arges. Daniel Chitoiu a fost pus oficial sub acuzare pentru ucidere din .

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )